Meghan Markle | Η εμφάνιση με τις πιο classy γόβες της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Επενδύστε κι εσείς σ' ένα ζευγάρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry μπορεί να εγκατέλειψαν τη βασιλική ζωή στη Μεγάλη Βρετανία, δεν ξέχασαν όμως τις παραδόσεις και τις γιορτές της χώρας. Έτσι, την Κυριακή που η "Γηραιά Αλβιώνα" γιόρταζε τη Remembrance Day, το ζευγάρι επισκέφτηκε το Εθνικό Κοιμητήριο του Los Angeles για να αποτίνει τον δικό του φόρο τιμής στους Βρετανούς, αλλά και κάθε στρατιώτη, που θυσίασαν τη ζωή τους για την πατρίδα. 

Ακολουθώντας την παράδοση που θέλει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να ντύνονται στα μαύρα για την ημέρα, η δούκισσα του Sussex επένδυσε σ' ένα total black σύνολο από το οποίο ξεχώρισαν το αυστηρό, μάξι μάλλινο παλτό της με ζώνη στη μέση, που ανήκει στη συλλογή του σχεδιαστή Brandon Maxwell, αλλά και οι κομψές μυτερές γόβες της με μπαρέτα, που έδειχναν τόσο λεπτεπίλεπτες και φινετσάτες. Το συγκεκριμένο ζευγάρι ανήκει στο brand Jennifer Chamandi, το οποίο η δούκισσα έχει τιμήσει με τις επιλογές της σε γόβες και στο παρελθόν. 

Το look της Meghan ολοκληρώνεται μ' ένα χρυσό Cartier ρολόι, ένα δερμάτινο clutch και μία παπαρούνα καρφιτσωμένη στον γιακά του παλτό της - όπως και στο σακάκι του Harry [σ.σ. : η παπαρούνα είναι το λουλούδι που συμβολίζει την Ημέρα Μνήμης]. 

Το αψεγάδιαστο στιλ της Meghan Markle γίνεται ξανά πηγή έμπνευσης, ωστόσο εμείς θα επιμείνουμε στη διαχρονικότητα και τη κομψότητα που αποπνέουν οι γόβες που επέλεξε. Το διακριτικό λουράκι που αγκαλιάζει το κουντεπιέ του ποδιού, αλλά και το λεπτό ψηλό τακούνι εξασφαλίζουν μία χάρη στις γόβες και κατ' επέκταση φινέτσα στην όλη εμφάνιση της γυναίκας που τις φορά. Οι γόβες με μπαρέτα ή λουράκι αποτελούν ένα κλασικό ζευγάρι, ιδανικό για όταν χρειάζεστε μία classy αναβάθμιση στα looks σας. 

Τα παρακάτω ζευγάρια γόβες - μαζί μ' αυτό που φοράει η Meghan- θα σας βοηθήσουν: 

Μαύρες σουέτ γόβες «Lorenzo 105», Jennifer Chamandi.

Δερμάτινες γόβες κροκό Prada, Kalogirou.

Δερμάτινες γόβες με αλυσίδα «Horsebit», Gucci.

Σατέν γόβες με κρυστάλλους, Dolce & Gabbana.

Slingback γόβες, Christian Louboutin.