Μένοντας στο σπίτι με τη Lapin House

Επισκεφτείτε το lapinkids.com για τις αγορές σας. Κι όχι μόνο!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο πριν μπούμε στον χειμώνα και την εορταστική περίοδο, μας βρίσκει ξανά η καραντίνα, όμως το lapinkids.com φροντίζει να είναι είναι δίπλα μας κάθε στιγμή, ακόμα και από μακριά, ως ο μεγαλύτερος online προορισμός παιδικής μόδας και παιδικών ειδών στην Ελλάδα.

H ομάδα της Lapin House ενισχύει το e-shop της, για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία αγορών στους πελάτες της, αλλά και το τηλεφωνικό της κέντρο δημιουργώντας μια νέα υπηρεσία, το "Virtual Personal Shopping”, όπου ένας προσωπικός πωλητής εξ αποστάσεως θα σας βοηθήσει να επιλέξετε όλα όσα θα χρειαστείτε τώρα και τις γιορτές, και για να σας αποσταλούν άμεσα και δωρεάν όπου επιθυμείτε μέσα σε 1 με 3 ημέρες.

Καλώντας καθημερινά 9.00-21.00 στο τηλεφωνικό κέντρο (210 8003162) του lapinkids.com, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Lapin House σας περιμένουν για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία έχετε. Η ομάδα της Lapin House είναι εδώ για όλη την οικογένεια, τη μαμά, τον μπαμπά, τη γιαγιά, το παππού, τον φίλο, τον νονό ή τη νονά που θέλουν να βρουν το τέλειο δώρο και να το στείλουν εύκολα και γρήγορα στους ανθρώπους που αγαπούν. Η Lapin House είναι εδώ για να χαρίσει χαμόγελα σε εσάς και τους αγαπημένους σας και θα παραμείνει εδώ για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Μένοντας στο σπίτι με τη Lapin House

Περιηγηθείτε στο lapinkids.com, όπου εκτός από την τεράστια ποικιλία σε προϊόντα των μεγαλύτερων fashion brands παγκοσμίως, όπως Polo Ralph Lauren, Lapin House, Givenchy, Gucci, Balmain, Boss, Barbour, Timberland, DKNY, Moncler, Diesel, Balmain κ.ά, αλλά και σε brands που εξειδικεύονται στα βρεφικά είδη όπως Mamas & Papas, Maxi-Cosi, Stokke, Bugaboo, Childhood, Elodie Details κ.ά, μπορείτε να βρείτε και να εξερευνήσετε τα πιο υπέροχα άρθρα στο Lapin Kids Blog. Ανακαλύψτε δημιουργικούς τρόπους να περάσετε χρόνο με τα μικρά σας, βρείτε συμβουλές από ειδικούς, κατασκευές από μαμάδες, συνταγές από τις πιο διάσημες και δυναμικές γυναίκες του Fashion industry και άλλα πολλά ακόμα σας περιμένουν με ένα κλικ στο lapinkids.com.

Lapin House