Tracee Ellis Ross| H σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε από την "επική γκαρνταρόμπα" της Diana Ross

Η ηθοποιός κέρδισε το βραβείο του Fashion Icon στα People's Choice Awards.

Η Diana Ross είναι ένας θρύλος της pop/soul μουσικής. Η Tracee Ellis Ross είναι η υπερταλαντούχα κόρη της, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς Black-ish, επιδραστική προσωπικότητα και style icon της εποχής, που τιμήθηκε στα πρόσφατα People's Choice Awards με το βραβείο του fashion icon. 

Στη σκηνή, λοιπόν, η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διάσημη μητέρα της, Diana, και το πώς η φανταχτερή γκαρνταρόμπα της επηρέασε και το δικό της στιλ και οι designer δημιουργίες στη ντουλάπα της "έχτισαν" και τη δική της σχέση με τη βιομηχανία της μόδας. 

"Προφανώς, θα πρέπει να ευχαριστήσω το πραγματικό icon, τη μαμά μου- όχι μόνο γιατί είναι καλή μητέρα ...αλλά και για το παράδειγμά της, τη δική της αίσθηση του στιλ, την επική της ντουλάπα, και τη λάμψη της που με σύστησαν με τη δύναμη της μόδας", είπε η Tracee στη διάρκεια του λόγου της. "Κάθε φορά που τελείωνε ένα show και έπεφτε η αυλαία, ως κοριτσάκι πήγαινα στη σκηνή και μάζευα τις χάντρες που είχαν πέσει από τα αστραφτερά της φορέματα ώστε να μπορώ να έχω μαζί μου κομμάτια της μαγείας, σπόρους για να κάνω όνειρα πάνω στη μόδα...", ολοκλήρωσε. 

Πέρα, όμως, από τη μητέρα της, η ηθοποιός ευχαρίστησε κι άλλες προσωπικότητες που την επηρέασαν όπως τους σχεδιαστές Thierry Mugler και Azzedine Alaïa, τη στιλίστριά της Karla Welch, ενώ αναφέρθηκε και στη θητεία ως συντάκτρια στα περιοδικά  New York Magazine και Mirabella που τη βοήθησε να διαμορφώσει το στιλ της. 

Όσο για την εμφάνισή της, η Tracee Ellis Ross εμφανίστηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο φορώντας ένα ασύμμετρο, φουσκωτό φόρεμα του οίκου Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με δερμάτινες thigh-high μπότες και ζώνη - κορσέ στη μέση. Τα μαλλιά της είχε χτενίσει σε μια αέρινη, μακριά κοτσίδα. Λίγο νωρίτερα είχε φωτογραφηθεί για το red carper μ' ένα σοκολατί tailored κοστούμι και statement κοσμήματα του οίκου Schiaparelli. 

Τα looks

Top 10  red carpet looks της Tracee 

Με χρυσό φόρεμα Alexandre Vauthier στα πρόσφατα Emmys. 
[Photo: Instagram@traceeellisross]

Με metallic gold φόρεμα με κάπα Zuhair Murad Couture στο πάρτι για τα Όσκαρ 2020 του Vanity Fair. 

Μ' ένα Gucci κοστούμι σε neon green στα Grammys του 2019. 

Με τη μητέρα της Diana Ross στο πάρι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2019 μ' ένα κόκκινο φόρεμα Versace. 

Στα Fashion Awards 2019 στο Λονδίνο μ' ένα λευκό φόρεμα Loewe. 

Μ' ένα φούξια evening φόρεμα Valentino στα Emmys του 2018. 

Μ' ένα ρομαντικό φόρεμα Giambattista Valli. 

Στις Χρυσές Σφαίρες του 2018 μ' ένα halter neck μαύρο φόρεμα  Marc Jacobs και τουρμπάνι στα μαλλιά. 

Μ' ένα κορσέ φόρεμα Zuhair Murad στις Χρυσές Σφαίρες του 2017. 

Στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2017 με μια δημιουργία Zuhair Murad Couture.