X

Rihanna | Οι γόβες που φόρεσε είναι το απόλυτο It-shoe

Ανήκουν στη συλλογή Fenty X Amina Muaddi.

Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε πολλά για το στιλ της Rihanna, το σίγουρο είναι ότι δεν ταιριάζει σε όλους. Όμως, σίγουρα έχει αποτελέσει όχημα στην εξέλιξή της  ως idol, της άνοιξε την πόρτα στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς, και η σταρ της ποπ έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα ευφυής με της συνεργασίες της, πλέον ως επιχειρηματίας. 

Ανάμεσα σ' αυτές που σίγουρα έχουν κερδίσει τον χαρακτηρισμό επιτυχημένη, αυτή με του brand της τραγουδίστριας Fenty με τη γαλλίδα σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi. Η Rihanna και η Amina μόλις κυκλοφόρησαν τη δεύτερη συλλογή παπουτσιών Fenty, με συγκεκριμένα ζευγάρια παπουτσιών, από τα οποία ωστόσο υπάρχει ένα που έχει ήδη ξεχωρίσει και για το οποίο άνετα στοιχηματίζει κανείς ότι είναι το επόμενο Ιt -shoe της σεζόν. Εξάλλου, τόσο η Muaddi όσο και η Rihanna του έχουν δώσει το προβάδισμα, αφού έχουν ποζάρει φορώντας το συγκεκριμένο, υπέρκομψο (είναι η αλήθεια) και μοντέρνο ζευγάρι: τις square - toe ψηλοτάκουνες slingback γόβες σε ιβουάρ χρώμα, που έχουν το όνομα "Don't be square". 

Η σχεδιάστρια, στη δική της εμφάνιση στο Instagram, συνδύασε τις κομψές γόβες μ' ένα μάξι πλεκτό φόρεμα σε λευκή απόχρωση, πετυχαίνοντας ένα στιλάτο μονοχρωματικό casual chic σύνολο, ενώ η Rihanna φόρεσε τις "Don't be square" γόβες με μπεζ hoodie και ασορτί joggers κι ένα oversized ασπρόμαυρο καρό παλτό Nica Ricci, για ένα πιο comfy και cozy casual outfit. H τσάντα με την οποία ολοκλήρωσε την εμφάνισή της είναι η Camellia Printed Camera Case Bag της Chanel. 

Amina Muaddi 

Rihanna 

The It-Shoe

Don't be square slingbacks 105 Fenty, Fenty.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ