Πώς θα φορέσετε με στιλ τα καρό μετά τα 50

Κομψά outfits με καρό κομμάτια για γυναίκες άνω των 50.

Αν υπάρχει ένα μοτίβο με αδιαμφισβήτητη διαχρονική αξία κι απεριόριστη αγάπη από τους σχεδιαστές, τις fashionistas, όλους όσοι ενδιαφέρονται για το στιλ τους, αυτό είναι το καρό. Από το σκοτσέζικο καρό (tartan) μέχρι το κλασικό καρό Burberry, το πιε-ντε-πουλ (Houndstooth) ή το Glen, ακόμα και το πιο δροσερό Gingham, η ποικιλία σε καρό υφάσματα είναι μεγάλη και προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για να υποστηρίξετε το στιλ σας. Σε όποια ηλικία. 

Προφανώς, το ποιο καρό θα επιλέξετε έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διάθεσή σας και το στιλ σας, κι όχι με την ηλικία σας. Αυτό σημαίνει ότι τα χρωματιστά ή "ανοιχτά" καρό, που δεν συνάδουν με τη "σοβαρότητα" των σκουρόχρωμων και καφέ, δεν αποτελούν προνόμιο νεώτερων ηλικιών, αλλά επιλογή που με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα σας εξασφαλίσει ένα κομψό outft σε όποια δεκαετία της ζωής σας κι αν ανήκετε. 

Οι παρακάτω κομψές κυρίες over 50 έχουν να σας κάνουν κάποιες προτάσεις: 

#1 Καρό φούστα

Πιθανά να έχετε συνδυάσει τις καρό μίνι φούστες με τη νιότη σας και τα μαθητικά χρόνια, ωστόσο δεν είναι οι μοναδικές καρό φούστες στις οποίες μπορείτε να επενδύσετε. Μία μίντι καρό φούστα σε A -γραμμή συνδυασμένη μ' ένα μονόχρωμο πλεκτό πουλόβερ ή μια ζακέτα και ankle boots, όπως στο outfit της Grece Ghanem, μοιάζει μια φρέσκια και κομψή πρόταση. 

#2 Καρό παντελόνι

Μπορείτε να συνδυάσετε άψογα ένα καρό παντελόνι με t-shirts ή μακρυμάνικα t-shirts ή και πουκάμισα. Ακόμα κι αν διστάζετε να φορέσετε sneakers, όπως στο δικό της look η Yasmin Furmie, μπορείτε άνετα να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι κομψά loafers. 

#3 Καρό πουκάμισο

Εκμεταλλευτείτε την casual οικειότητα των plaid shirts και δημιουργήστε στιλάτα και άνετα outfits συνδυάζοντας το πουκάμισό σας μ' ένα τζιν παντελόνι, καμπαρντίνα ή παλτό, και γαλότσες όπως έκανε η Lyn Slater.

#4 Καρό πανωφόρι

Τι πιο κλασικό από ένα καρό σακάκι ή παλτό; Φορέστε το με μια πλεκτή φούστα και προσθέστε μία ζώνη πάνω από το σακάκι σας για να δημιουργήσετε ένταση στο look. Ολοκληρώστε μ' ένα ζευγάρι κλασικά penny loafers, όπως ακριβώς έκανε και η Renia Jaz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ