8 ζευγάρια παπούτσια για να φορέσετε με κολάν

Οι καλύτεροι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε.

Η αγάπη για τα κολάν έχει άμεση σχέση με την άνεση που προσφέρουν, και η πανδημία , που ανέδειξε το comfort style σε κυρίαρχη τάση, έγινε η αφορμή για τη δυναμική παρουσία των κολάν στο ντύσιμο της καραντίνας.

Τα κολάν είναι σαφώς άμεσα συνδεδεμένα με τα sporty looks και αποτελούν staple κομμάτι της αθλητικής ένδυσης που προορίζεται αποκλειστικά για άσκηση. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μοναδικός τους προορισμός, αφού τα leggings έχουν μπει κανονικά, και με στιλ, στα outfits της καθημερινότητας.

Με την ελπίδα ότι ο "κατ' οίκον περιορισμός" λόγω lockdown σύντομα θα χαλαρώσει, η επιστροφή στο στιλ προ - καραντίνας γίνεται topic συζήτησης αφού η "νέα κανονικότητα" είναι σίγουρο ότι θα αφήσει τα σημάδια της στη μόδα της επόμενης εποχής και έχει ήδη δημιουργήσει τάσεις. Τα κολάν και τα biker shorts φαίνεται να είναι μέσα στα κομμάτια που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις μετά- covid εμφανίσεις, οπότε και οι προτάσεις για τους πιο κομψούς συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε γίνονται επίκαιροι.

Leggings & Shoes

Αν το να φορέσετε ένα oversized πουλόβερ με τα κολάν σας ή να τα συνδυάσετε μ' ένα cropped jacket σας μοιάζει μια stylish ιδεά, είστε σαφώς στη σωστή κατεύθυνση. Μπορείτε, βεβαίως, να φορέσετε άνετα τα κολάν σας με καρό πουκάμισα, κάτω από μίνι φορέματα και φούστες ή ακόμα και με πιο outdoor κομμάτια, όπως αντιανεμικά, αδιάβροχα και hoodies.

Όμως, έχετε σκεφτεί ποια είναι τα καλύτερα ζευγάρια παπούτσια για να συνδυάσετε με τα κολάν σας; Τα sneakers και οι μπότες, ιδίως οι knee-high και οι over-the-knee μοιάζουν η εύκολη απάντηση, αλλά σίγουρα η επιλογή έχει να κάνει με το ύφος της συνολικής εμφάνισης.

Αν επιλέξετε να φορέσετε το κολάν σας με αθλητικά, φροντίστε να επιλέξετε την πιο miminal εκδοχή τους, ενώ αν θέλετε να ακολουθήσετε τις τάσεις της χρονιάς, μία καλή επιλογή είναι να συνδυάσετε τα κολάν σας με hiking boots ή combat boots.Αν, πάλι, θέλετε να εντάξετε το κολάν σας σε ένα casual chic look μπορείτε να επιλέξετε ένα ζευγάρι ankle boots ή ένα κομψό ζευγάρι ανδρόγυνα (loafers, oxfords, κ.ά).

The Looks

[Photos: Getty Images]

Κολάν + Hiking boots

Κολάν + Hiking boots

Κολάν + ankle boots

Κολάν + ankle boots

Κολάν + minimal sneakers

Κολάν + minimal sneakers

Κολάν + black sneakers

Κολάν + black sneakers

Κολάν + Loafers

Κολάν + Loafers

Κολάν + Brogues

Κολάν + Brogues

Κολάν + Οver-the-knee μπότες

Κολάν + Οver-the-knee μπότες

Κολάν + Combat boots

Κολάν + Combat boots

Leggings & shoes