Γιατί αξίζει να προσθέσετε ένα μπλε Oxford Shirt στη συλλογή σας;

Η τάση που θα φοράτε σίγουρα για χρόνια.

Ένας όρος που χρησιμοποιούν συχνά οι δημοσιογράφοι μόδας, οι στιλίστες και οι fashion specialists για να αναφερθούν στα κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της είναι "easy to wear". Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα κομμάτια που αξίζει να βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα σας όποια δεκαετία της ζωής σας διανύετε. Είναι τα staple κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους και να δημιουργήσετε διαφορετικά looks ανάλογα την περίσταση και το lifestyle σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα από αυτά τα κομμάτια, το είναι και το Oxford shirt, που η εκδοχή του σε μπλε και γαλάζιο βρίσκεται στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Το brand που αγαπά τον μινιμαλισμό, The Row, ενέταξε αυτό το διαχρονικό κομμάτι στη νέα του συλλογή, προτείνοντας στις γυναίκες να δημιουργήσουν layering, συνδυάζοντας το με ζιβάγκο.

Φέτος τον χειμώνα λοιπόν, τα Oxford shirts σε ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις του μπλε, με ρίγες ή χωρίς αξίζουν σίγουρα μία θέση στη συλλογή σας με πουκάμισα. Συνδυάζονται με ψηλόμεσες φούστες και παντελόνες για κομψές εμφανίσεις στο γραφείο, αλλά και με το αγαπημένο σας jean παντελόνι για ένα πιο casual αποτέλεσμα. Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε layering, συνδυάζοντας τα με πουλόβερ και ζιβάγκο για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Editor's Picks

Oversized ριγέ πουκάμισο, Balenciaga

Μπλε πουκάμισο, The Row.

Πουκάμισο, Prada.

Γαλάζιο πουκάμισο, Saint Laurent.

Πουκάμισο, Polo Ralph Lauren.

Ριγέ πουκάμισο, Massimo Dutti