Casual Chic | 6 luxe tracksuits για κομψές everyday εμφανίσεις

Τα πιο άνετα sets της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Ένας από τους λόγους που ο κόσμος της μόδας ενθουσιάζει συνεχώς τις γυναίκες είναι πως πάντα θα βρίσκει τρόπους για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να προσφέρει ό,τι χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα στην καθημερινότητα της.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις, λοιπόν, τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο από το 2020 μέχρι και σήμερα, το athleisure style έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Αυτό οφείλεται στο ότι οι περισσότερες γυναίκες παραμένουν στο σπίτι λόγω του lockdown, επιθυμούν όμως να νιώθουν κομψές και άνετες κάθε στιγμή της ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάπως έτσι, ήρθαν στο προσκήνιο τα tracksuits, δηλαδή τα σετ φόρμας που μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους εντός και εκτός σπιτιού. Είτε μένετε στο σπίτι, εργάζεστε ή χαλαρώνετε είτε βγαίνετε έξω για γρήγορα ψώνια και "Μετακίνηση 6”, ένα tracksuit είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Ταιριάζουν τόσο με sneakers όσο και με loafers ή combat μποτάκια, με μακριά παλτό και bomber jackets, ώστε να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά και cozy street style looks.

Styling Tips από τις fashion experts

1. 

Τα αξεσουάρ αναλαμβάνουν για ακόμα μία φορά να αναβαθμίσουν τα street style looks του χειμώνα. Το μοντέλο και fashionista, Annabel Rosendahl συνδύασε το tracksuit της με αθλητικά παπούτσια και μία Bottega Veneta τσάντα σε έντονη πράσινη απόχρωση.

2.

Η Pernille Teisbaek προτείνει ένα ιδανικό casual look για αυτή την περίοδο, συνδυάζοντας ένα tracksuit με μακρύ παλτό ακριβώς στις ίδιες αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα monochromatic look.

3.

Τα tracksuits μπορούν να φορεθούν ακόμα και με ψηλοτάκουνα πέδιλα όπως προτείνουν οι Thora Valdimars και Jeanette Madsen. Ακολουθώντας τα trends των τελευταίων σεζόν, οι δύο fashion experts έχουν συνδυάσει τα tracksuits με ψηλοτάκουνα strapy πέδιλα, δένοντας τα κορδόνια επάνω από το παντελόνι.

Editor's Picks

Draped tracksuit, Parlor

Tracksuit από μετάξι και κασμίρ, Olivia von Halle

Tracksuit, Allude

Tracksuit set με logo, Fendi

Tracksuit από κασμίρ, Olivia von Halle

Satin tracksuit, Fendi