Τα ωραιότερα κοσμήματα που είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες

Καμία celebrity εμφάνιση δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη χωρίς fine jewelry.

Η 78η απονομή των βραβείων "Χρυσές Σφαίρες" ανήκει ήδη στο παρελθόν και οι εμφανίσεις των σταρ που συμμετείχαν σ' αυτές είτε ως υποψήφιοι είτε ως νικητές έχουν ήδη ανοίξει το δικό τους κεφάλαιο στην ιστορία των red carpets. Η ιδιαιτερότητα της φετινής απονομής είχε, βεβαίως, να κάνει με το γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε χωρίς τους υποψηφίους παρόντες στο στούντιο, αλλά καλεσμένους στη virtual τελετή από το καθιστικό του σπιτιού τους, μία συνθήκη με την οποία είναι ήδη εξοικειωμένοι οι περισσότεροι (έχουν προηγηθεί λόγω covid - 19 πολλά ψηφιακά τηλεοπτικά events) και η οποία καθόλου δεν τους έχει στερήσει την επιθυμία για λαμπερά looks

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εν αντιθέσει, θα έλεγε κανείς ότι οι εμφανίσεις στο εικονικό κόκκινο χαλί των φετινών Golden Globes ήταν πιο οργανωμένες από κάθε άλλη προηγούμενη στην covid εποχή, και τα looks των πρωταγωνιστών τελειοποιημένα σε υπερθετικό βαθμό - κι απολύτως έτοιμα για ένα ζωντανό red carpet. 

Τα υπέροχα κοσμήματα

Καμία λαμπερή εμφάνιση δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς κοσμήματα, κι ειδικά όταν μιλάμε για evening εμφανίσεις. Οι Χρυσές Σφαίρες συγκέντρωσαν μερικά από τα πιο κομψά looks των τελευταίων ετών και αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι άριστα χωρίς τα fine jewelry που τα συνόδευαν. Στα close-ups από τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι ηθοποιοί, οι στιλίστες και τα brands στο Instagram, μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς τη λεπτότητα και τη υπεροχή που διακρίνει τα διαμαντένια κοσμήματα (σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια) που πρόσθεσαν τη δική τους glam πινελιά στα σύναλα. 

H Anya Taylor-Joy με κοσμήματα Tiffany & Co.

Η Vanessa Kirby με κοσμήματα Cartier 

H Jane Fonda με κοσμήματα Pomellato 

H Elle Fanning με κοσμήματα Fred Leighton 

H Carey Mulligan με Cartier 

Η Gal Gabot με διαμαντένιο μενταγιόν Tiffany & Co.

H Lilly Collins με Cartier 

H Julia Garner με κοσμήματα Verdura

Η Viola Davis με Pomellato 

H Cynhtia Nixon με Fred Leighton

H Regina King με κοσμήματα Forevermark

H Daisy Edgar-Jones με κοσμήματα Chanel

Daisy Edgar Jones Chanel

H Shira Haas επίσης με κοσμήματα Chanel 

Shira Haas