X

Lockdown | 10 looks για τις μετακινήσεις σας με τα νέα μέτρα

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεστε.

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τη στιγμή που οι ειδικοί θα ανακοινώσουν το τέλος του lockdown και θα μπορούμε επιτέλους να κάνουμε όλα όσα έχουμε στερηθεί τόσους μήνες χωρίς να στέλνουμε sms. Μέχρι τότε μπορείτε απλώς να απολαύσετε τη χαλάρωση των μέτρων που ανακοινώθηκε και ξεκινά σήμερα, απολαμβάνοντας –υπεύθυνα- ανοιξιάτικες βόλτες στην πόλη ή το click away στα καταστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσης, η χαλάρωση του lockdown σας προσφέρει μία ακόμα ευκαιρία. Να φορέσετε  τα ανοιξιάτικα κομμάτια που έχετε προσθέσει στη συλλογή σας, δημιουργώντας τα styling combos που ονειρευόσασταν τόσο καιρό. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που προτείνουν άνεση, πρακτικότητα και προσαρμοστικότητα, μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε ακόμα και τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της συλλογής έτσι ώστε να νιώθετε άνετα στις βόλτες ή στις υποχρεώσεις σας.

Από τις καλύτερες στιλιστικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι να φορέσετε το αγαπημένο σας midi/ maxi φόρεμα με sneakers ή το τζιν παντελόνι που αγκαλιάζει τέλεια τη σιλουέτα σας με ένα blazer σε pastel απόχρωση και loafers. Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν το power dressing, ένα κοστούμι σε loose γραμμή μπορεί να φορεθεί άνετα σε μία βόλτα για αγορές στα καταστήματα αρκεί να αντικαταστήσετε τις γόβες που θα φορούσατε υπό άλλες συνθήκες στο γραφείο με ένα ζευγάρι sneakers. Εάν παρ' όλα αυτά σας έχουν λείψει τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα παπούτσια, προτιμήστε παπούτσια με τετράγωνο τακούνι ή kitten heels που προσφέρουν σταθερότητα όσες ώρες κι αν τα φοράτε.

Εάν μετά από τόσους μήνες lockdown χρειάζεστε λίγη περισσότερη στιλιστική έμπνευση, παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα looks που μπορείτε να αντιγράψετε αυτή την περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ