Train Together | Η νέα βιώσιμη συλλογή της Oysho για κοινές προπονήσεις με τα παιδιά σας

Τα κομμάτια της συλλογής διατίθενται και σε παιδικά νούμερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις ωραιότερες δραστηριότητες που μπορείτε να μοιραστείτε με τα παιδιά σας, είναι ασφαλώς η γυμναστική. Το παρόμοιο αθλητικό στιλ, μάλιστα, θα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσες τις κοινές σας προπονήσεις και η Oysho φροντίζει γι' αυτό λανσάροντας τη βιώσιμη συλλογή Train Together για γυναίκες και παιδιά μεταξύ 5 και 10 ετών.

Η συλλογή προσαρμόζει σε παιδικά μεγέθη επιλεγμένα αθλητικά σετ της σειράς Comfortlux, της αθλητικής κολεξιόν της Oysho, σχεδιασμένης για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή άνεση στην πρακτική γιόγκα και Pilates.

Train Together | Η νέα βιώσιμη συλλογή της Oysho για κοινές προπονήσεις με τα παιδιά σας

Η κολεξιόν Train Together αποτελείται από ψηλόμεσα κολάν μέχρι τον αστράγαλο, ποδηλατικά κολάν και σορτσάκια που συνδυάζονται με αθλητικά τοπ με χιαστί τιράντες στην πλάτη και μπλουζάκια με λεπτό τιραντάκι. Τα κομμάτια είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά μεγέθη: 5/6 ετών, 7/8 ετών και 9/10 ετών.

Φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο, χαρακτηριστικά της συλλογής είναι το γρήγορο στέγνωμα και τα υφάσματα υψηλής ανθεκτικότητας με αντηλιακή προστασία UPF+40. Όλα τα ρούχα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσαρμόζονται εύκολα στη χρήση και να προσφέρουν ελαστικότητα. Η κολεξιόν χωρίζεται στα κλασικά χρώματα, όπως λευκό και μαύρο, και στις παστέλ αποχρώσεις, όπως το γαλάζιο και το λιλά.

*Αναζητήστε την Oysho Train Together αποκλειστικά online στον ιστότοπο της Oysho (www.oysho.com).

Oysho Train Together