Η denim συλλογή που επιλέγουν τα style icons της εποχής

Ο οίκος Miu Miu συνεργάζεται με τη Levi's.

Μία "dream come true" συλλογή για κάθε αυθεντική fashionista είναι η συνεργασία που ανακοίνωσε ο οίκος Miu Miu με τη Levi's για μια collection με denim κομμάτια. Το ιταλικό luxury brand ξεχωρίζει για τη φρέσκια και νεανική ματιά του, οπότε σκέφτηκε ότι η καλύτερη πρόταση για να μας "απαλλάξει" από τις φόρμες είναι τα jeans. Και ποιος ειδικότερος από τη Levi's για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας denim; 

Η συνεργασία, μάλιστα, αυτή με τη Miu Miu έρχεται να προστεθεί σε άλλες ηχηρές συνεργασίες του γνωστού αμερικανικού brand όπως με τους Denim Tears, Ganni και Valentino. Η Levis x MiuMiu θα είναι μία Upcycled collection που περιλαμβάνει παλιά κι αγαπημένα σχέδια Levi's, όπως τη σειρά jeans 501 και trucker jackets από τα '80s και τα '90s, τα οποίο ο οίκος Miu Miu φαντάστηκε μέσα από τη δική του αισθητική και αναδημιούργησε για να προσφέρει σε κάθε μοντέρνα γυναίκα. 

Ήδη, η συλλογή Levis x MiuMiu έχει αποκτήσει τις μούσες της που δεν είναι άλλες από τα διάσημα style icons της εποχής, Emma Corrin και Lila Moss, αλλά και το μοντέλο Georgia Palmer.