Ο οίκος Moschino "αφήνει" το Μιλάνο για τη Νέα Υόρκη

Το ντεμπούτο του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δυναμικό comeback φαίνεται πώς ετοιμάζει η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης - μετά τις ανατροπές που έφερε στα shows η πανδημία- και στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου έχει φροντίσει να συγκεντρώσει δυνατά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας. Ένα απ' αυτά μόλις ανακοινώθηκε: ο οίκος Moschino θα κάνει το ντεμπούτο του στην Εβδομάδα παρουσιάζοντας τη γυναικεία κολεξιόν του για την Άνοιξη 2022 στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Ο ιταλικός οίκος με έδρα το Μιλάνο και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αμερικανό Jeremy Scott μπορεί βεβαίως να κάνει ντεμπούτο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ παραδοσιακά παρουσιάζει τις συλλογές του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που οργανώνει show στις Η.Π.Α. Μεταξύ του 2016 και του 2019, οι αντρικές collections όπως και οι Resort, παρουσιάστηκαν στο Los Angeles, όπου έχει την έδρα του ο Scott. Επίσης, ο οίκος παρουσίασε την ανδρική Fall και τη γυναικεία Pre-Fall 2020 collection του Μουσείο Transit της Νέας Υόρκης τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 παρουσίασε στο Pier 36 στην ίδια πόλη τη συλλογή συνεργασία με την H&M. 

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενήσει αρκετά events με φυσική παρουσία.