Η Angela Missoni παραιτείται από διευθύντρια δημιουργικού του Missoni

Μετά από 24 χρόνια στη θέση της creative director του οίκου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Angela Missoni αποχωρεί από το ρόλο της ως διευθύντρια δημιουργικού μετά από 24 χρόνια στον οίκο μόδας Missoni που ιδρύθηκε από τους γονείς της, Ottavio και Rosita. 

Η Angela Missoni, 62 ετών, ανακοίνωσε την απόφασή της σε συνέντευξή της στο BoF την περασμένη εβδομάδα επισημαίνοντας ότι ο διορισμός νέου διευθύνοντος συμβούλου κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ο ρόλος ιδιωτικού επενδυτικού κεφαλαίου στη στήριξη του οίκου μόδας της έδωσαν "την εμπιστοσύνη για να κάνει την κίνηση". Ο διευθυντής σχεδιασμού  Alberto Caliri, ο οποίος έχει εργαστεί μαζί με τη Missoni για 15 χρόνια, θα αναλάβει τον ρόλο της για προσωρινή περίοδο.

"Οι γονείς μου ανακάλυψαν μια νέα γλώσσα στη μόδα" δήλωσε η  Angela Missoni. "Και πιστεύω ότι τα τελευταία 25 χρόνια κατάφερα να επεκτείνω το λεξιλόγιο αυτής της γλώσσας". Η Missoni θα παραμείνει πρόεδρος του οικογενειακού οίκου μόδας, ενώ άλλα μέλη της οικογένειας διατηρούν ρόλους στην εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της, η οποία διευθύνει το MissoniHome.

Άλλες πρόσφατες αλλαγές περιλαμβάνουν τον τερματισμό παραγωγής της σειράς M Missoni τον Μάρτιο, την οποία διαχειριζόταν η κόρη της  Angela Missoni, Margherita.

Πηγή: madamefigaro.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ