Η Irina Shayk κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με παπούτσια

H ίδια σχεδίασε μία capsule συλλογή με τρία άκρως καλοκαιρινά υποδήματα

 Το supermodel Irina Shayk μετράει χρόνια στη βιομηχανία της μόδας και πλέον εδραιώνεται ακόμα περισσότερο στο χώρο μέσω της νέας της συνεργασία με την Βρετανίδα σχεδιάστρια Tamara Mellon.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια σχεδίασε μία capsule συλλογή με τρία άκρως καλοκαιρινά υποδήματα. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η άνεση, η διαχρονικότητα και η στιλιστική ευελιξία, που προσφέρουν. 

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη της για την πρώτη της συλλογή: ''Ήθελα τρία πράγματα από την capsule συλλογή μου: Στιλ, ποικιλία και άνεση''. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως κατάφερε και τους τρεις στόχους της με τα σχέδια των υποδημάτων να καλύπτουν κάθε γούστο και περίσταση.

Στη συλλογή θα βρείτε μαύρα σανδάλια με λουράκια, που συνδυάζουν το αρχαιοελληνικό look με το μοντέρνο street style, μπεζ καλοκαιρινές μπότες, για ''ινσταγκραμικά'' outfits, και ψηλοτάκουνα πέδιλα με τρακτερωτό πάτο σε δύο ουδέτερες αποχρώσεις.

Η Irina Shayk κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με παπούτσια

Η Shayk, όπως δήλωσε, περιμένει με λαχτάρα να φορέσει τις καλοκαιρινές μπότες, καθώς είναι το αγαπημένο της υπόδημα για αυτή την περίοδο, ενώ το συγκεκριμένο σχέδιο έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να προσφέρει τόσο τους απαραίτητους πόντους στο ύψος όσο και την άνεση.

Όσον αφορά την καλλιτεχνική διαδικασία το μοντέλο και η σχεδιάστρια συνεργάστηκαν μέσω διαδικτυακών συναντήσεων -κάτι που δεν τις δυσκόλεψε: '' Λάτρεψα τα zoom meetings και απόλαυσα την διαδικασία του σχεδιασμού''.

Η συλλογή IRINA SHAYK x TAMARA MELLON είναι ήδη διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο του brand και θα την βρεις εδώ.