Το νέο κατάστημα της Tory Burch κατέφθασε στο Attica City Link

Η Tory Burch δημιουργεί το πρώτο της shop in shop μέσα στο Attica City Link, στο κέντρο της Αθήνας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το αμερικάνικο luxury brand Tory Burch μόλις κατέφθασε στην Ελλάδα με το πρώτο του κατάστημα στο Attica City Link, όπου θα ανακαλύψετε τη νέα του καλοκαιρινή Ready-to-Wear συλλογή. Ανάμεσα στα σχέδια της θα συναντήσετε τις χαρακτηριστικές αέρινες σιλουέτες, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε τσάντες, παπούτσια αλλά και κοσμήματα.

Ο αποκλειστικά διαμορφωμένος χώρος του οίκου στον τέταρτο όροφο του Attica City Link ξεχωρίζει για τις signature design λεπτομέρειες, που αποπνέουν μια φυσική και αβίαστη πολυτέλεια.

Το νέο κατάστημα της Tory Burch κατέφθασε στο Attica City Link

Τραπέζια από ζαχαροκάλαμο, δρύινα ράφια, γυάλινες βιτρίνες και τοίχοι ντυμένοι με raffia συνθέτουν τη διακόσμηση αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη συλλογή. Μέσα από ένα εντυπωσιακό video wall, εναλλάσσονται εικόνες από την καμπάνια του οίκου, που εμπνέουν και ταξιδεύουν.

Tory Burch

Η Tory Burch έκανε το ξεκίνημα της το 2004 με μια μικρή boutique στο Μανχάταν. Σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας η classic αλλά και μποέμ αισθητική της. Την τελευταία δεκαετία, η Tory Burch έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο brand, με boutiques σε όλο τον κόσμο. Η τέχνη, η μουσική, τα ταξίδια, το interior design, αλλά και οι stylish γονείς της ίδιας αποτελούν μια ατέρμονη πηγή έμπνευσης.

Tory Burch

Δείτε τη συλλογή με τις τσάντες ΕΔΩ

Δείτε τη συλλογή ρούχων SS21 ΕΔΩ