Jacquemus X Mytheresa | Η capsule συλλογή με εμβληματικά σχέδια σε απολύτως καλοκαιρινές αποχρώσεις

Ο Γάλλος σχεδιαστής χρησιμοποίησε το αρχείο του ως έμπνευση και λάνσαρε σε απολύτως καλοκαιρινές αποχρώσεις τις κλασικές σιλουέτες τους.

Τις τελευταίες σεζόν ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus έχει καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον της fashion κοινότητας με κάθε νέα του συλλογή. Ποιος μπορεί, άλλωστε, να κρατήσει τα μάτια του μακριά από τις μινιμαλιστικές δημιουργίες του, που εκσυγχρονίζουν αρκετά 90s σχέδια; Φυσικά κανείς. Ο ίδιος, όμως, δεν σταματάει στις ετήσιες χειμερινές και ανοιξιάτικες collections του, καθώς τώρα παρουσιάζει το νέο του fashion εγχείρημα. Πρόκειται για τη συνεργασία του με τον luxury fashion retailer Mytheresa.

Οι δύο τους δημιούργησαν την Jacquemus X Mytheresa Capsule Collection, η οποία περιλαμβάνει 13 μοναδικά κομμάτια. Ο Γάλλος σχεδιαστής χρησιμοποίησε το αρχείο του ως έμπνευση και λάνσαρε σε απολύτως καλοκαιρινές αποχρώσεις τις κλασικές σιλουέτες του, όπως επίσης και τα must -have αξεσουάρ του brand του. Στα σχέδια του διακρίνουμε τη μοναδική του αισθητική, ενώ vibrant χρώματα ντύνουν τα κομμάτια της συλλογής με τον πιο χαρούμενο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, το πορτοκαλί και το ροζ είναι τα βασικά χρώματα της Jacquemus X Mytheresa Capsule Collection, τα οποία επιλέχθηκαν διότι συμβολίζουν τη θετική ενέργεια του ήλιου όπως επίσης και τη γυναικεία φύση.

Jacquemus X Mytheresa | Η capsule συλλογή με εμβληματικά σχέδια σε απολύτως καλοκαιρινές αποχρώσεις
Jacquemus x Mytheresa

Η εν λόγω συλλογή προσφέρει μία ολοκληρωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, που επικεντρώνεται στις καθαρές γραμμές και τα δομικά κομμάτια. Παράλληλα, λεπτομέρειες όπως τα κορδόνια, τα cut-outs αλλά και τα εφαρμοστά κομμάτια αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν ομοιόμορφα το σώμα. Όλα τα ρούχα της συλλογής, που φέρουν τη υπογραφή Jacquemus, μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας αξιοζήλευτα σύνολα με color blocking.

Jacquemus x Mytheresa

Επίσης, ανάμεσα στα κομμάτια της Jacquemus X Mytheresa συναντάμε και τις εμβληματικές τσάντες του γαλλικού brand ''Chiquito'' και ''Bambino'', που διατίθενται στις δύο προαναφερθέντες αποχρώσεις, ενώ και τα trendy strappy πέδιλα ξεχωρίζουν στα αξεσουάρ της συλλογής.

Jacquemus x Mytheresa

Η capsule collection Jacquemus x Mytheresa είναι παγκοσμίως διαθέσιμη στον ιστότοπο του Mytheresa από τις 3 Ιουνίου