Ο Jacquemus άνοιξε ένα pop up ανθοπωλείο στο Παρίσι

Και τυλίγει τις ανθοδέσμες με υφάσματα από παλιές κολεξιόν του!

Ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus άνοιξε ένα ανθοπωλείο, σε συνεργασία με την εταιρεία Les Fleurs de Paul που ασχολείται με την καλλιέργεια λουλουδιών στη Νότια Γαλλία.

Το pop up store πουλάει λουλούδια με περιβαλλοντική ευαισθησία και κάθε ανθοδέσμη τυλίγεται με υφάσματα που έχουν περισσέψει από παλαιότερες συλλογές του σχεδιαστή. Κάθε μπουκέτο είναι μοναδικό και πωλείται στην τιμή των 30 ευρώ. 

 
Ο Jacquemus άνοιξε ένα pop up ανθοπωλείο στο Παρίσι

"Πάντα ονειρευόμουν να έχω ένα ανθοπωλείο", σχολίασε ο σχεδιαστής, "Η ιδέα για αυτό το κατάστημα ήρθε από τους φίλους μου στο Les Fleurs de Paul και την εταιρεία Yoann and Marco. Ήμουν πάντα παθιασμένος με τα λουλούδια –με εμπνέουν κάθε φορά όταν σχεδιάζω τις συλλογές μου. Επιπλέον, αυτή την περίοδο, ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο κι άλλα πράγματα, πέρα από τα ρούχα".

Το κατάστημα που άνοιξε στις 27 Μαρτίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 3 Απριλίου, βρίσκεται στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού. Βάσει των υγειονομικών περιορισμών λόγω κορονοϊού μπορεί κανείς να παραγγείλει την ανθοδέσμη του στο site jacquemus.com και να την παραλάβει από εκεί με το σύστημα click and collect ή να ζητήσει να την παραδώσουν σε κάποια διεύθυνση της γαλλικής πρωτεύουσας.