Η συνεργασία – έκπληξη του Christian Louboutin

Η συλλεκτική collection σε συνεργασία με διάσημο ηθοποιό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι συνέργειες στον χώρο της μόδας είναι κάτι συνηθισμένο και συχνά αναπάντεχα ευχάριστες ως προς το αποτέλεσμα. Ορισμένες από αυτές, βεβαίως, αποτελούν μία έκπληξη καθώς δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε συγκεκριμένα πρόσωπα και οίκους ή brands να συμπράττουν. Μία τέτοια συνεργασία - έκπληξη αποτελεί αυτή ανάμεσα στον Christian Louboutin και τον Idris Elba. 

Κι ενώ ίσως προκαλεί απορία μια συνεργασία για collection ανάμεσα στον διάσημο shoe designer, που φημίζεται για τα iconic ψηλοτάκουνα με την κόκκινη σόλα, κι ένα άνδρα ηθοποιό αντί για κάποια διάσημη fashionista, ωστόσο αυτή η συνεργασία έχει πολύ συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό: να ενισχύσει τους οργανισμούς που εργάζονται για την εξάλειψη των φυλετικών διακρίσεων. Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Christian Louboutin θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον Βρετανό ηθοποιό και τη σύζυγό του, Sabrina Dhowre Elba, με τους οποίους εξάλλου διατηρεί φιλικές σχέσεις, τη συλλογή "Walk A Mile In My Shoes" με στόχο να στρέψουν τα βλέμματα πάνω σε θέματα που αφορούν το ρατσισμό και τη φυλετική βία. 

Η συλλογή θα περιλαμβάνει αντρικά και γυναικεία παπούτσια, με πολλά από τα ζευγάρια να έχουν γραμμένο πάνω τους το σύνθημα της συλλογής και τη καμπάνιας, ενώ το 100% από τα έσοδα των πωλήσεων της collection θα πάει σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που εργάζονται κατά του ρατσισμού σε Μεγάλη Βρετανία, Η.Π.Α και Αφρική. 

Η collection θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου. 

Διαβάστε Επίσης