Σύνοδος G7 | Η εμφάνιση της Καμίλα με το πουγκί 1821 του ελληνικού brand Callista Crafts

Η δούκισσα της Κορνουάλης με το επετειακό τσαντάκι που είχε κρατήσει και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Σύνοδος Κορυφής των G7 στην Κορνουάλη της Μεγάλης Βρετανίας, και το παρών έδωσαν τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ανάμεσά τους ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, που μας εξέπληξε με την επιλογή της. Συγκεκριμένα, η δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφτηκε την Κορνουάλη κρατώντας το περίφημο Πουγκί 1821, την τσάντα που ανήκει στη συλλογή του ελληνικού brand Callista Crafts, και η οποία έγινε δημοφιλής μέσα από την εμφάνιση της Γιάννας Αγγελοπούλου στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. (Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της Πρόεδρου της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" εδώ)

Να θυμίσουμε, βεβαίως, ότι ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους για την επετειακές εκδηλώσεις στη χώρα μας, που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο, κι επομένως η επιλογή της δούκισσας δεν ήταν τυχαία. 

Η Καμίλα συνόδευσε τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τον σύζυγό της και τον Πρίγκιπα William με τη σύζυγό του, Kate Middleton, στην Κορνουάλη και ο φακός την απαθανάτισε να κρατά το επετειακό Πουγκί 1821 του Callista Crafts το οποίο είχε συνδυάσει με ασπρόμαυρο εμπριμέ φόρεμα και δίχρωμες γόβες. 

Σύνοδος G7 | Η εμφάνιση της Καμίλα με το πουγκί 1821 του ελληνικού brand Callista Crafts
Η Καμίλα με το Πουγκί 1821 του Callista Crafts. 

Η επιλογή της δεν πέρασε απαρατήρητη και από την Ελβίρα Παναγιωτοπούλου, τη σχεδιάστρια του Πουγκιού, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: "Είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω τη δούκισσα της Κορνουάλης να κρατά το Πουγκί 1821 της Callista Crafts στη Σύνοδο Κορυφής των G7".