8 ολόσωμα μαγιό από τα Marks & Spencer που μπορείτε να φορέσετε και εκτός παραλίας

Κομψές εμφανίσεις τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη.

Από την πρώτη στιγμή που το ημερολόγιο δείξει πως το καλοκαίρι είναι εδώ, όλες οι γυναίκες ξεκινάμε να αναζητούμε το ιδανικό μαγιό για εμάς. Διαφορετικά σχέδια, γραμμές, αποχρώσεις και μοτίβα μας βοηθούν να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να επιλέξουμε το μαγιό εκείνο που θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα στην παραλία.

Ακόμα κι αν είστε fan του μπικίνι, φέτος το καλοκαίρι σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ολόσωμα μαγιό, τα οποία μπορούν να αποδειχθούν πιο χρήσιμα από όσο περιμένετε. Πλέον μπορείτε να βρείτε ολόσωμα σε διαφορετικά στιλ και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας ώστε να επιλέξετε το καλύτερο ανάλογα με το στιλ σας. Εάν πιστεύετε όμως πως μπορείτε να τα φορέσετε απλώς στην παραλία κάνετε λάθος, αφού ένα ολόσωμο μαγιό μπορεί να λειτουργήσει και ως τοπ. Είτε είναι μονόχρωμο είτε σε κάποια έντονη απόχρωση ή εμπριμέ, συνδυάστε το ολόσωμο μαγιό σας με τα τζιν σορτς ή τις βερμούδες σας, με τις ψηλόμεσες παντελόνες ή τις φούστες σας και δημιουργήστε τις πιο κομψές εμφανίσεις τόσο για την πόλη όσο και για το νησί.

Αφορμή για να θυμηθούμε τη μεγάλη στιλιστική αξία του ολόσωμο μαγιό είναι η νέα swimwear και beachwear συλλογή της Marks & Spencer για το φετινό καλοκαίρι. Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα ολόσωμα μαγιό σε σικ gingham καρό μοτίβα, τροπικά florals και δυναμικά animal prints. Φυσικά, η collection περιλαμβάνει και μονόχρωμα μαγιό για εσάς που αγαπάτε το minimal στιλ.

Εκτός από τα ολόσωμα μαγιό όμως, στη συλλογή της Marks & Spencer θα βρείτε όλα τα κομμάτια που θα χρειαστείτε στις διακοπές σας όπως μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, καφτάνια και αέρινα φορέματα, σανδάλια και ρούχα από λινό ύφασμα για να δημιουργήσετε τις πιο σικ εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι.  

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στα καταστήματα, αλλά και online στο www.marksandspencer.gr

Editor's Picks

Καρό μαγιό που σμιλεύει την κοιλιά με βολάν Marks & Spencer

Μετεγχειρητικό φλοράλ μαγιό Marks & Spencer

Μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, μπανέλα και ζεβρέ print Marks & Spencer

Πολυμορφικό μαγιό μπαντό που σμιλεύει την κοιλιά Marks & Spencer

Εμπριμέ μαγιό με λαιμόκοψη halter Marks & Spencer

Ολόσωμο μετεγχειρητικό μαγιό με ενίσχυση και animal print Marks & Spencer

Εμπριμέ μαγιό που σμιλεύει την κοιλιά με βαθύ ντεκολτέ Marks & Spencer

Μονόχρωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ και ντραπέ σχέδιο Marks & Spencer