Άνοιξε στη Μύκονο το κατάστημα Gucci

O οίκος ανακοίνωσε το opening του καταστήματος του στο κοσμοπολίτικο νησί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του νησιού και λάτρεις της μόδας, είναι το κατάστημα Gucci στη Μύκονο. Ο οίκος μόλις ανακοίνωσε το opening του νέου καταστήματος στο κέντρο της χώρα του νησιού, το οποίο εκτείνεται σε 216 τ.μ. μαζί με την αυλή του, και φιλοξενεί μία ποικιλία από ready - to-wear κομμάτια της ανδρικής και γυναικείας collection, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ. 

Η ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος κάνει τους πελάτες να νιώθουν ευπρόσδεκτοι και χαλαροί, καθώς η εσωτερική διακόσμηση είναι διακριτική. Η μοντέρνα πολυτέλεια υπονοείται όχι μόνο μέσα από τα όμορφα και ιδιαίτερα υλικά, αλλά και μέσα από τη απέριττη χρήση του χώρου. Σε συμφωνία με τον κομψό και σύγχρονο εκλεκτικισμό που χαρακτηρίζει τις συλλογές Gucci, το κατάστημα συνδυάζει στη διακόσμησή του το παραδοσιακό με το μοντέρνο, το βιομηχανικό με το ρομαντικό. 

Άνοιξε στη Μύκονο το κατάστημα Gucci

Στο εσωτερικό η διάθεση είναι αυτή της διακριτικότητας, όπου το ανεπιτήδευτο δράμα προκύπτει από το εντυπωσιακό και απροσδόκητο συνδυασμό των υλικών. Η διακόσμηση αποτίνει φόρο τιμής στην Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τους λευκούς τοίχους να δημιουργούν αντίθεση με τα γυαλιστερά νικέλια, τα χάλκινα πόμολα και το ξύλινο πάτωμα. Στον χώρο συναντά κανείς ψάθινες καρέκλες, vintage ανατολίτικα χαλιά όπως και φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Σε αρμονία με τη μοναδική ατμόσφαιρα της εποχής, ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος υποδέχεται τους επισκέπτες με κιόσκια με κουρτίνες, ελαιόδεντρα και μία ποικιλία από πρασινάδες. Το αποτέλεσμα είναι ένας χώρος που δελεάζει, εκπλήσσει και τον νιώθει κανείς προσωπικό της Gucci. 

Κατάστημα Gucci Μύκονος
Mykonos Down Town
Mελετοπούλου 7
Μύκονος, Ελλάδα, 84600,
T:+302289025764
mykonos.downtown@gucci.com