Ποιο σορτς σάς ταιριάζει καλύτερα με βάση τον σωματότυπό σας

Αναδείξτε τη σιλουέτα σας με το κατάλληλο σορτς.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που θέλουμε να γεμίσουμε τη ντουλάπα μας με άνετα και αέρινα ρούχα που μας βοηθούν να ντυθούμε κομψά όσο υψηλή κι αν είναι η θερμοκρασία. Ένα από αυτά τα must - have κομμάτια της εποχής είναι τα σορτς. Πρακτικά και ευκολοφόρετα, τα σορτς είναι το κομμάτι - κλειδί για κομψές εμφανίσεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησίΤαιριάζουν τόσο με απλά t-shirts και tank tops για casual πρωινές εμφανίσεις όσο και με εντυπωσιακά party tops ή εμπριμέ πουκάμισα για βραδινές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. 

Ένας επιπλέον λόγος που τα σορτς έχουν μία τόσο ξεχωριστή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι πως μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σχέδιο για εσάς όποιος κι αν είναι ο σωματότυπος σας. Αρκεί να γνωρίζετε ποια γραμμή ταιριάζει και αναδεικνύει περισσότερο τη σιλουέτα σας. 

- Για σιλουέτα με καμπύλες

Τα ιδανικά σορτς για εσάς είναι εκείνα σε loose -όχι oversized- γραμμή, ώστε να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα χωρίς ωστόσο να προσθέτουν έξτρα όγκο. Εξίσου σημαντικό είναι να επενδύσετε σε σορτς που δεν είναι πολύ κοντά. Προτιμήστε επίσης τις μονοχρωμίες και όχι τα σορτς με έντονα μοτίβα.

Key Items

Ποιο σορτς σάς ταιριάζει καλύτερα με βάση τον σωματότυπό σας
Λινό σορτς σε κόκκινο χρώμα, Loro Piana.

Βρείτε το εδώ

Μπεζ σορτς Chloe
Μπεζ σορτς, Chloe.

Βρείτε το εδώ

- Για σιλουέτες με λεπτά πόδια

Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, σάς ταιριάζουν οι περισσότερες γραμμές σορτς. Ωστόσο, εμείς σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ψηλόμεσα σορτς που τονίζουν τη μέση σας και κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά. Συνδυάστε τα με tops που τελειώνουν ακριβώς εκεί που ξεκινά το σορτς και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως κολακευτικό. 

Key Items 

Floral λινό σορτς Ζimmermann
Floral λινό σορτς, Ζimmermann.

Βρείτε το εδώ.

Floral σορτς LoveShackFancy
Floral σορτς, LoveShackFancy.

Βρείτε το εδώ

- Για σιλουέτα "κλεψύδρα"

Τα ψηλόμεσα σορτς που τονίζουν τη μέση και αγκαλιάζουν τις καμπύλες είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για εσάς. Φροντίστε ωστόσο να προτιμήσετε σορτς που δεν είναι κολλητά στο σώμα, αλλά έχουν μία πιο χαλαρή εφαρμογή

Key Items

Ψηλόμεσο σορτς με ζώνη Solid & Striped
Ψηλόμεσο σορτς με ζώνη, Solid & Striped.

Βρείτε το εδώ

Μπεζ ψηλόμεσο σορτς Self-Portrait
Μπεζ ψηλόμεσο σορτς, Self-Portrait.

Βρείτε το εδώ

- Για petite σιλουέτες

Τα κοντά σορτς είναι ιδανικά για εσάς με petite σιλουέτα, αφού θα τονίσουν τα πόδια σας κάνοντας τα να φαίνονται πιο μακριά. Επίσης, δημιουργούν μία αρμονία ανάμεσα στο επάνω μέρος του σώματος σας, δηλαδή την τάλια, και το κάτω μέρος, δηλαδή τα πόδια σας. 

Key Items

Denim σορτς Miu Miu
Denim σορτς, Miu Miu.

Βρείτε το εδώ.

Λευκό denim σορτς Valentino
Λευκό denim σορτς, Valentino.

Βρείτε το εδώ

- Για πολύ αδύνατες σιλουέτες (super slim)

Εάν έχετε πολύ αδύνατη σιλουέτα, ένα ψηλόμεσο σορτς θα δημιουργήσει καμπύλες στο σώμα σας, κολακεύοντας το. Τα paper bag σορτς είναι επίσης μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. 

Key Items

Ριγέ σορτς Oscar de la Renta
Ριγέ σορτς, Oscar de la Renta.

Βρείτε το εδώ.

Ψηλόμεσο σορτς σε πορτοκαλί απόχρωση Oscar de la Renta
Ψηλόμεσο σορτς σε πορτοκαλί απόχρωση, Oscar de la Renta.

Βρείτε το εδώ.

- Για σιλουέτες με ψηλά πόδια

Εσείς που ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα πολύ κοντά σορτς, αφού θα φαίνονται μικρά στο σώμα σας. Τα πιο μακριά σορτς αλλά και οι βερμούδες, που είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις του καλοκαιριού, είναι ιδανικά. 

Key Items

Ψηλόμεσο σορτς Mara Hoffman
Ψηλόμεσο σορτς, Mara Hoffman.

Βρείτε το εδώ.

Λινό σορτς σε μαύρη απόχρωση Vince
Λινό σορτς σε μαύρη απόχρωση, Vince.

Βρείτε το εδώ

Plus : Σορτς που ταιριάζουν σε όλες τις σιλουέτες

Κι όμως, υπάρχει ένας τύπος σορτς που ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους. Ο λόγος για τα ψηλόμεσα σορτς που είναι λίγο πιο μακριά και έχουν μία πιο loose εφαρμογή. Αυτό το είδος σορτς κολακεύουν όλες τις σιλουέτες αφού τονίζουν τη μέση και τα πόδια, αγκαλιάζοντας τη σιλουέτα με έναν πολύ κομψό τρόπο. 

Key Items

Εμπριμέ σορτς Dolce & Gabbana
Εμπριμέ σορτς, Dolce & Gabbana.

Βρείτε το εδώ

Ψηλόμεσο σορτς Prada
Ψηλόμεσο σορτς, Prada.

Βρείτε το εδώ