Τώρα μπορείτε να κάνετε δική σας τη Schiaparelli καρφίτσα της Lady Gaga

Ο οίκος βγάζει προς πώληση την iconic καρφίτσα που φόρεσε η τραγουδίστρια στην ορκωμοσία του Joe Biden.

Όλοι θυμούνται την εντυπωσιακή εμφάνιση της Lady Gaga στην τελετή Ορκωμοσίας του Joe Biden και της Kamala Harris στις 20 Ιανουαρίου 2021. Η σταρ ήταν αυτή που ανέλαβε να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των Η.Π.Α και για την πολύ ξεχωριστή αυτή περίσταση η Gaga απευθύνθηκε στον οίκο Schiaparelli για να ετοιμάσει ένα look που θα την χαρακτηρίζει και ως προσωπικότητα.

Διαβάστε Επίσης

Ο εκκεντρισμός, εξάλλου, που χαρακτηρίζει τον ιστορικό οίκο ταιριάζει στο στιλ που έχει καθιερώσει η Lady Gaga και για την ορκωμοσία ο Daniel Roseberry, o νυν creative director του Schiaparelli, ετοίμασε ένα custom haute couture φόρεμα με ογκώδη φούστα σε κόκκινο χρώμα και το πάνω μέρος, σε μπλε χρώμα, να θυμίζει σακάκι. Ωστόσο, αυτό που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η υπερμεγέθης χρυσή καρφίτσα στο πέτο του φορέματος της, που απεικονίζει ένα περιστέρι που κρατά ένα κλαδί ελιάς. Η Gaga είχε δηλώσει τότε για την καρφίτσα της ότι συμβολίζει την ειρήνη που πρέπει να βρούμε μεταξύ μας οι άνθρωποι. 

Αυτή η συμβολική καρφίτσα αναλαμβάνει πλέον ένα ακόμα ρόλο: να προσφέρει τη βοήθειά της σε ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη. Ο οίκος Schiaparelli, λοιπόν, ανακοίνωσε πως βγάζει προς πώληση τη χρυσή καρφίτσα- περιστέρι και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της θα πάνε στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ιδρύσει η Lady Gaga, το "Born This Way", ο οποίος παρέχει συμβουλευτική γύρω από θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία στους νέους. Η καρφίτσα θα κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη και η τιμή της θα κυμαίνεται από $790 ως $2,150 (δηλαδή, από 670€ έως 1.825€). Το αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του οίκου και στα καταστήματα Bergdorf Goodman και Dover Street Market.

Όπως δήλωσε ο Daniel Roseberry γι' αυτή την απόφαση του οίκου Schiaparelli, "όπως πολλοί από εμάς, έχω αντλήσει έμπνευση από τη Lady Gaga και το Ίδρυμα της Born This Way. H ερμηνεία της στην Ορκωμοσία και η συμβολική καρφίτσα με το περιστέρι, αποτελούν ένα ορόσημο για την ιστορία αυτού του Οίκου και για τη ζωή μου. Είναι, λοιπόν, με περηφάνια που μπορούμε να συνεισφέρουμε στο Ίδρυμα της Gaga και την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στις ζωές των νέων ανθρώπων παντού, δείχνοντας τους διαρκώς τον δρόμο προς την ελευθερία, την ευγένεια και την αγάπη". 

Διαβάστε Επίσης