Το πρόσωπο - έκπληξη στη νέα καμπάνια του οίκου Balenciaga

Ο οίκος αποκάλυψε την καμπάνια του στο Instagram.

Ο οίκος Balenciaga καταφέρνει πάντα να κεντρίζει το ενδιαφέρον τόσο με τις fashion forward δημιουργίες του Demna Gvasalia όσο και με τις συνεργασίες του. Αυτή τη φορά ήταν η παρουσία ενός προσώπου που αποτελεί μάλλον έκπληξη, καθώς δεν είχε ποτέ στο παρελθόν συνδέσει το όνομά του επαγγελματικά με το brand: στη νέα καμπάνια που ο Balenciaga αποκάλυψε στο Instagram βλέπουμε να ποζάρει ο Justin Bieber. 

Φωτογραφημένος από την Αμερικανίδα Katy Grannan, ο Bieber ποζάρει σ' ένα γκαράζ φορώντας ένα δερμάτινο bomber jacket, ένα λευκό T-shirt, παντελόνι φόρμας και ένα ζευγάρι chunky sneakers, ενώ κρατά και μια κλασική motorcycle bag, αλλά από τη συλλογή του οίκου. 

Ο Justin Bieber, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο - έκπληξη στην καμπάνια του οίκου Balenciaga. Σ' αυτή φωτογραφίζεται και η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός, Isabelle Huppert, η οποία ωστόσο είχε αφήσει ένα υπονοούμενο για τη συνεργασία της με τον Balenciaga, καθώς εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών φορώντας δημιουργία του. 

Κι ενώ ο Bieber και η Huppert προέρχονται από δυο εντελώς διαφορετικούς καλλιτεχνικούς κόσμους και κουλτούρες, ωστόσο η επιλογή τους από τον Demna Gvasalia δεν είναι καθόλου τυχαία αφού στοχεύει σε μία όλο και πιο αντιπροσωπευτική, all inclusive φιλοσοφία στις συλλογές του: από τη μία ο διάσημος τραγουδιστής αποτελεί μία αντιπροσωπευτική φιγούρα της κουλτούρας του street style με απόλυτη επιρροή στην Gen Z, και από την άλλη η κομψή Γαλλίδα ηθοποιός που αποτυπώνει στο στιλ της τους διαχρονικούς κώδικες της αισθητικής Balenciaga.