Η Jennifer Lopez με το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σας

Το ασυναγώνιστο look διακοπών της σταρ.

Η Jennifer Lopez είναι ερωτευμένη ξανά, μετά τον χωρισμό της με τον Alex Rodriguez, και η επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck επισφραγίστηκε μ' ένα ταξίδι στη Μεσόγειο για να γιορτάσουν μαζί τα 52α γενέθλιά της. 

Το ζευγάρι ταξίδεψε με τη θαλαμηγό του στις ακτές της Νότιας Γαλλίας και της Ιταλίας, και στη στάση τους στο Πορτοφίνο, ήταν που οι φωτογράφοι εντόπισαν τη σταρ μ' ένα σύνολο που αποτελεί υπόδειγμα resort style. Στις φωτογραφίες μπορεί να δει κανείς τη Lopez μ' ένα λινό cutout sundress σε υπόλευκο χρώμα από τη συλλογή του brand Cult Gaia, το οποίο είχε συνδυάσει με μια πολύχρωμη canvas tote bag από τον οίκο Dolce & Gabbana, ενώ τα αξεσουάρ της ήταν ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα ανάμεσά τους και το κολιέ με το όνομα "Ben" που τής χάρισε ο σύντροφός της. 

Η Jennifer Lopez με το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σας

Jennifer Lopez φόρεμα διακοπές

Get her style 

To look που επέλεξε στις διακοπές της η Jennifer Lopez είναι ιδανικό για τη συνθήκη: συνδυάζει μία κλασική επιλογή, το λινό φόρεμα, με μια τάση της εποχής, το cutout, ενώ η σταρ φρόντισε να "ζωντανέψει" την εμφάνισή της μ' ένα χρωματιστό αξεσουάρ, την πολύχρωμη τσάντα της. 

Ένα λινό φόρεμα είναι η επιλογή που δεν πρέπει να απουσιάζει και από τη δική σας βαλίτσα διακοπών, καθώς πρόκειται για το πιο ευκολοφόρετο και κομψό κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί με φλατ σανδάλια, ψάθινο καπέλο και κρατώντας μία raffia ή μια χρωματιστή tote τσάντα, ή να το αναβαθμίσετε με statement αξεσουάρ, ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες ή strappy πέδιλα κι ένα clutch για μια βραδινή εμφάνιση. 

Key - pieces 

Το φόρεμα της Jennifer Lopez

Το φόρεμα της Jennifer Lopez

"Keegan" cutout off-white μίντι φόρεμα, Cult Gaia.

"Ione" λινό μίντι φόρεμα, Zeus+Dione.

"Cassia" cutout broderie anglais λινό φόρεμα, Zimmerman.

"Capri" small tote, Dolce&Gabbana.

Ψάθινη tote bag Tory Burch, Kalogirou.com

"Meltemi" σανδάλια Ancient Greek Sandals, Kalogirou.com.

"Kari" δερμάτινα πέδιλα, Di Gaia.