Giambattista Valli | Κυκλοφορεί την πρώτη του bridal συλλογή

Νυφικά για γυναίκες που αγαπούν τη fashion forward μόδα.

Κάποιες γυναίκες ονειρεύονται όλη τους τη ζωή το νυφικό που θα φορέσουν την ημέρα του γάμου τους. Κάποιες προτιμούν να ακολουθήσουν μία πιο minimal προσέγγιση και κάποιες άλλες επιθυμούν να φορέσουν εντυπωσιακά φορέματα με πολλά μέτρα τούλι. Τα νέα στον κόσμο της μόδας και κυρίως για τις γυναίκες που αγαπούν μία πιο fashion forward προσέγγιση όσον αφορά στο νυφικό τους, αφού ο Giambattista Valli ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί την πρώτη του bridal συλλογή.

Ο σχεδιαστής που έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός για τις Haute Couture δημιουργίες του είπε I do στη bridal μόδα κυκλοφορώντας τη συλλογή του που φέρει το όνομα "Love”.

Giambattista Valli | Κυκλοφορεί την πρώτη του bridal συλλογή

Η collection αποτελείται από 16 νυφικά, διαφορετικού στιλ και πρόκειται να είναι διαθέσιμη στα καταστήματα των Η.Π.Α από τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται να φτάσει και σε καταστήματα της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας τους επόμενους μήνες. Πριν να διανεμηθεί στα καταστήματα όμως, πρόκειται να παρουσιαστεί σε μικρές prive επιδείξεις στο showroom του σχεδιαστή με καλεσμένους κάποιους πελάτες και καλούς φίλους του δημιουργού. Οι τιμές των νυφικών φορεμάτων κυμαίνονται από 9 μέχρι 29 χιλιάδες δολάρια, ενώ τα κοστούμια ξεκινούν από την τιμή των 3 χιλιάδων δολαρίων.

Giambattista Valli

Μπορεί ο Giambattista Valli να είναι γνωστός για τις δημιουργίες του που είναι η επιτομή της θηλυκότητας, ωστόσο στη bridal συλλογή του έχει ακολουθήσει μία διαφορετική προσέγγιση. Σαφώς, υπάρχουν τα μακριά φορέματα από πολλές στρώσεις τούλι, ωστόσο έχει δημιουργήσει λευκά κοστούμια από άριστης ποιότητας δαντέλα αλλά και mini φορέματα που απευθύνονται σε γυναίκες που ονειρεύονται να φορέσουν κάτι διαφορετικό και έξω από τις νόρμες την ημέρα του γάμου τους.

Giambattista Valli

Με αφορμή την είδηση της bridal συλλογής, ο Giambattista Valli έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο WWD, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο. "Πιστεύω πως δεν μοιάζουν τόσο με νυφικά. Μοιάζουν περισσότερο με φορέματα για ιδιαίτερες περιστάσεις. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να περνά καλά, φορώντας τα χωρίς να θυμίζουν νυφικά με την παραδοσιακή έννοια. Αυτός είναι και ο λόγος που οι νεαρές πελάτισσες έρχονται σε εμένα. Θέλουν κάτι που να είναι statement. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως "εάν αλλάξεις το χρώμα τους, μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά party φορέματα”.

Διαβάστε Επίσης