5 φθινοπωρινά looks με τζιν παντελόνι για γυναίκες άνω των 50

Πώς θα φορέσετε το staple της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας;

Είναι το πιο διάσημο παντελόνι στην ιστορία της μόδας, κυριαρχεί πάντα στην pop κουλτούρα και καταφέρνει να θεωρείται ταυτόχρονα διαχρονικό και επίκαιρο. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει την ιδανική γραμμή ανάλογα με τη σιλουέτα, ηλικία, στιλ της και μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές περιστάσεις. Το τζιν παντελόνι θα είναι για πάντα η πρώτη σκέψη που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες όταν μας ρωτούν "Τι θα φορέσεις” και είναι από τα ελάχιστα ρούχα που συμβαδίζουν με την εξέλιξη της μόδας χωρίς να αλλάζει ο χαρακτήρας τους.

Διαβάστε Επίσης

Εκτός των παραπάνω, το τζιν είναι ένα από τα staples -και- της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας και μία από τις πρώτες αγορές που χρειάζεται να κάνετε ώστε να υποδεχτείτε επαρκώς προετοιμασμένες τη νέα εποχή. Το επόμενο ζήτημα που χρειάζεται να σας απασχολήσει, εφόσον έχετε ανακαλύψει τα ιδανικά τζιν παντελόνια για εσάς είναι ο τρόπος που θα τα φορέσετε. Ναι, τα τζιν ταιριάζουν με τα πάντα και ναι, είναι το σήμα κατατεθέν του casual ντυσίματος. Η μαγεία του styling όμως μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διαφορετικούς συνδυασμούς, ώστε να το φορέσετε σε περισσότερες περιστάσεις όπως μία βραδινή έξοδο ή ακόμα και στο γραφείο.

Επίσης, όπως είπαμε και παραπάνω, το τζιν παντελόνι, αφενός λειτουργεί ως καμβάς και αφετέρου συμβαδίζει με τις τάσεις που επικρατούν την εκάστοτε σεζόν. Συνεπώς, πάντα θα μπορείτε να το φορέσετε με up to date τρόπους. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε πέντε διαφορετικά σύνολα που είναι ιδανικά για γυναίκες άνω των 50 και θα αναζωπυρώσουν την αγάπη σας για το πιο cool κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας : το τζιν παντελόνι.

Styling Tips 

- Με τζιν μπουφάν 

- Με μαρινιέρα

- Με λευκό πουκάμισο

- Με καμπαρντίνα

- Με blazer και sneakers

Διαβάστε Επίσης