Η πριγκίπισσα Ευγενία του Ανόβερου φόρεσε τα ενδιαφέροντα flat παπούτσια που μόλις ήρθαν και στην Ελλάδα

Το ανατρεπτικό look με jeweled jeans, πρωτότυπες κάλτσες και χειροποίητα flat παπούτσια που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Πόλη του Μεξικού είχε φορέσει τα γιορτινά της αυτές τις ημέρες για να τιμήσει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες διεθνώς παραδόσεις της: την Ημέρα των Νεκρών. Ανάμεσα στους δρόμους που είναι πλημμυρισμένοι από χρώματα και λουλούδια, η Πριγκίπισσα Ευγενία του Ανόβερου μετατράπηκε άμεσα στο απρόσμενο icon αισθητικής της μεξικανικής πρωτεύουσας. Η πριγκίπισσα, η οποία ξεχωρίζει πάντα διαμορφώνοντας ένα δικό της προφίλ μακριά από τους αναμενόμενους περιορισμούς των βασιλικών οίκων, απέδειξε για ακόμα μία φορά την αδυναμία της στη ισπανική μόδα. Η επιλογή της; Εντυπωσιακά χειροποίητα παπούτσια κατασκευασμένα στην Ισπανία, συνδυασμένα με το απόλυτο κομμάτι της σεζόν: ένα τζιν παντελόνι καλυμμένο με κρυστάλλους.

Η πριγκίπισσα Ευγενία του Ανόβερου φόρεσε τα ενδιαφέροντα flat παπούτσια που μόλις ήρθαν και στην Ελλάδα

Τα μπορντό παπούτσια και το τρικ με τις ψυχεδελικές κάλτσες

Το αδιαμφισβήτητο σημείο εκκίνησης αυτού του ανατρεπτικού συνόλου είναι τα παπούτσια. Η Ευγενία εμπιστεύτηκε τη Flabelus, το ισπανικό brand που κατακτά τις διεθνείς τάσεις επαναπροσδιορίζοντας τις κλασικές σιλουέτες. Συγκεκριμένα, φόρεσε το μοντέλο Claire Magenta, ένα χειροποίητο σχέδιο με διπλό λουράκι που ξεχωρίζει για τη ζωντανή μπορντό απόχρωσή του.

Eugenie Hanover

Διαβάστε Επίσης

Τα παπούτσια, φτιαγμένο στο χέρι στην Ισπανία  ισορροπεί απόλυτα την άνεση ενός φλατ με τη σοφιστικέ ρετρό αισθητική. Σπάζοντας κάθε προβλέψιμο κανόνα, η αριστοκράτισσα τα συνδύασε με κάλτσες σε ιδιαίτερο τύπωμα και γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια μεταμορφώνει ένα κλασικό αξεσουάρ στον απόλυτο πρωταγωνιστή του συνόλου, προσδίδοντας έναν αστικό και bohemian αέρα, ιδανικό για τη δημιουργική ατμόσφαιρα της πόλης.

Jeweled jeans και peplum σιλουέτα: Η απόλυτη ισορροπία των όγκων

Το επάνω μέρος του συνόλου διατηρεί το παιχνίδι των αντιθέσεων που αγαπούν οι ειδικοί της μόδας. Η Πριγκίπισσα Ευγενία του Ανόβερου επέλεξε μια ρομαντική λευκή μπλούζα με γιακά και φουσκωτά μανίκια. Το peplum τελείωμα τονίζει τη μέση προσθέτοντας έναν κολακευτικό όγκο.

Eugenie Hanover

Αυτό το ρούχο δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση με το παντελόνι: ένα wide-leg jeans διακοσμημένο με μικροσκοπικούς κρυστάλλους που αντανακλούν το φως σε κάθε βήμα. Προσθέτοντας τη λάμψη ενός jeweled jeans σε ένα καθημερινό κομμάτι, αναβαθμίζει άμεσα την εμφάνισή της. Για να ολοκληρώσει τη σύνθεση, πρόσθεσε μια πολύχρωμη τσάντα patchwork, ένα ξεχωριστό κομμάτι που αποδεικνύει την τόλμη της να πειραματίζεται με τις υφές.

Η σταθερή προτίμηση στο "made in Spain" design

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη του Ερνέστου Αυγούστου του Ανόβερου εκφράζει την αγάπη της για το ισπανικό design μέσα από την γκαρνταρόμπα της. 

Με αυτή την τελευταία της εμφάνιση στο Μεξικό, η Ευγενία επιβεβαιώνει ότι τα ανερχόμενα και χειροποίητα ισπανικά brands κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στην ταξιδιωτική της συλλογή. Το ελεύθερο στυλ της, που αποφεύγει τα παραδοσιακά λογότυπα πολυτελείας και εστιάζει στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες, εδραιώνει τη θέση της ως μία από τις πιο καλόγουστες παρουσίες της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας στην καθημερινή ζωή.