Η συνεργασία της Cara Delevingne με το brand Karl Lagerfeld

Η "Cara loves Karl loves Cara" συλλογή είναι γεγονός.

Ο γαλλικός οίκος Karl Lagerfeld ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την ηθοποιό, τραγουδίστρια και μοντέλο Cara Delevigne, αφού μαζί θα δημιουργήσουν μία unisex συλλογή.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δημοσίευσε ο οίκος, ο Karl Lagerfeld και η Cara Delevigne είχαν αναπτύξει μία πολύ ουσιαστική σχέση μεταξύ τους, η οποία μάλιστα ξεπερνούσε τη σχέση σχεδιαστή με μούσα. Ο δημιουργός αγαπούσε και εκτιμούσε πολύ την Cara Delevigne, ενώ το μοντέλο θαύμαζε απεριόριστα και είχε ως είδωλο της τον Karl Lagerfeld. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μάλιστα είναι πως ο σχεδιαστής μόδας είχε επίσης τον ρόλο του μέντορα για την Cara Delevigne, η οποία τον συμβουλευόταν τόσο για θέματα που αφορούσαν την προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Hun Kim, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Karl Lagerfeld, από τη συνεργασία με την Cara Delevigne θα προκύψει μία unisex συλλογή που φέρει το όνομα "Cara loves Karl loves Cara”. Ο κοινός τους στόχος μάλιστα είναι να χρησιμοποιήσουν κυρίως eco friendly υφάσματα και υλικά, ενώ οι γραμμές των ρούχων θα υποστηρίζουν το gender fluidity. Φυσικά, βασικός γνώμονας για τα σχέδια των ρούχων θα είναι η αισθητική και οι στιλιστικές αξίες που αγαπά τόσο η Cara Delevigne όσο και ο Karl Lagerfeld.

Όπως δήλωσε το μοντέλο μετά την ανακοίνωση της εν λόγω συνεργασίας "Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι με τον μοναδικό οίκο που φέρει το όνομα του Karl Lagerfeld, αλλά και που έχω τη δυνατότητα να συμβάλλω προσωπικά στην κληρονομιά του. Ήταν υπέροχο που μοιράστηκα τις ιδέες μου με τη δημιουργική ομάδα, που είχα λόγο στα σχέδια, αλλά και που διασκέδασα όλη τη διαδικασία”.

Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της συλλογής, ο οίκος τόνισε πως το λανσάρισμα της θα γίνει μέσα από μία δυναμική και καινοτόμα καμπάνια. Ο οίκος μόδας υποσχέθηκε μάλιστα πως θα δώσει στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε Επίσης