Βάλτε την ποίηση στην καθημερινότητά σας με μια τσάντα Mailbox από τη Longchamp

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια της σειράς Mailbox στη Fall/ Winter 2021 συλλογή.

Οι τσάντες της Longchamp δεν είναι απλά συνώνυμες του Parisian chic, είναι οι αγαπημένες τσάντες όλων των γυναικών. Μία απλή, εξάλλου, ερώτηση στις φίλες και τις γνωστές σας θα σάς βοηθήσει να διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, διαθέτουν μία ή περισσότερες τσάντες Longchamp στη συλλογή τους. Ασφαλώς, κάθε μία έχει την αγαπημένη της από τα popular και iconic σχέδια του γαλλικού οίκου, ωστόσο αν έπρεπε να διαλέξουμε την πιο ποιητική απ' όλες, η Mailbox είναι αυτή που κερδίζει τον τίτλο. 

Βάλτε την ποίηση στην καθημερινότητά σας με μια τσάντα Mailbox από τη Longchamp

Μία τσάντα που "κουβαλά" συναισθήματα 

Η ποιητική διάσταση της σειράς Mailbox της Longchamp ξεκινάει από την ίδια την ιστορία της δημιουργίας της: η Mailbox σχεδιάστηκε για να θυμίζει τα γραμματοκιβώτια, αυτά που - κάποτε, τουλάχιστον- υποδέχονταν ερωτικές επιστολές, γράμματα με ευχάριστα μαντάτα, καλά κρυμμένα μυστικά, πριν αυτά μοιραστούν στους ενδιαφερόμενους. Όπως τα γράμματα που ταξιδεύουν σ' όλο τον κόσμο μέσα από τα γραμματοκιβώτια, έτσι και η σειρά Mailbox έγινε το σύμβολο της γυναίκας που ταξιδεύει καθημερινά κουβαλώντας πάντα μαζί της τα μυστικά της. Αυτή, εξάλλου, είναι και η φιλοσοφία της Longchamp για τις καθημερινές μετακινήσεις μας: να μπορούμε να έχουμε πάντα μαζί μόνο ό,τι συναισθηματικά αξίζει κι αγαπάμε πολύ.

Mailbox Longchamp

Η κομψή εμφάνιση της Mailbox και τα νέα σχέδια

Οι ξεκάθαρα δομημένες γραμμές της δερμάτινης τσάντας Mailbox, που μιμούνται το σχέδιο ενός γραμματοκιβωτίου, της εξασφαλίζουν μία απόλυτα κομψή και λειτουργική εμφάνιση. Ένα μεταλλικό οβάλ μενταγιόν διακοσμεί την τσάντα, ενώ το σχέδιό της είναι ενισχυμένο με διπλές ραφές για ακόμα πιο ξεχωριστό στιλ. Στη συλλογή για τη σεζόν Fall/ Winter 2021, οι τσάντες Mailbox διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη, τα οποία έρχονται για να εξυπηρετήσουν διαφορετικές περιστάσεις, ενώ προσφέρονται σε διαχρονικές και θηλυκές αποχρώσεις, στα χρώματα του δέρματος. 

Μ' όλες τις παραπάνω περιγραφές γίνεται σαφές ότι μια τσάντα από τη συλλογή Mailbox της Longchamp δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σας - και φέτος! Μοντέρνα και πρακτική, θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός σας στο καθημερινό ντύσιμο και θα τονίσει την ισχυρή, δυναμική σας προσωπικότητα. Αυτή, εξάλλου, που ο γαλλικός οίκος Longchamp θαυμάζει στις γυναίκες και φροντίζει διαχρονικά να τούς προσφέρει τα κατάλληλα αξεσουάρ για να τον αναδείξουν ακόμα περισσότερο. Η σειρά Mailbox είναι η πιο ποιητική, η πιο δυνατή στιγμή τους. 

Mailbox Longchamp

Longchamp Top Handle Bag L Mailbox, θα τη βρείτε εδώ

* Τις τσάντες Mailbox της Longchamp θα ανακαλύψετε στο www.digalakis.com/longchamp, στην boutique Longchamp καθώς και στα καταστήματα Digalakis.

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A
Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000