Three Pieces Trend | 8 γιλέκα για να φορέσετε τα κοστούμια σας όπως οι A-listers της μόδας

Πώς τα φορούν οι fashion experts;

Έκαναν την εμφάνιση τους, ή μάλλον την επιστροφή τους, στην επικαιρότητα της μόδας μέσα από τις SS20 συλλογές των οίκων Burberry, Marc Jacobs και Louis Vuitton, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν επάνω τους την προσοχή των γυναικών. Ο λόγος για τα tailored κοστούμια με γιλέκο που επαναπροσδιορίζουν το σύγχρονο, ανδρόγυνο ντύσιμο.

Three Pieces Trend | 8 γιλέκα για να φορέσετε τα κοστούμια σας όπως οι A-listers της μόδας

Τα three pieces κοστούμια -σακάκι, παντελόνι, γιλέκο- όμως έκαναν την εμφάνιση τους και στις πασαρέλες των οίκων Gucci, Saint Laurent, Givenchy, Celine και Jil Sander, αποδεικνύοντας πως ένας τόσο κλασικός και διαχρονικός συνδυασμός μπορεί να εκσυγχρονιστεί και να ικανοποιήσει τις στιλιστικές ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Διαβάστε Επίσης

Τα γιλέκα, λοιπόν, είναι ένα από τα trends που αξίζει σίγουρα την προσοχή σας, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο πολυχρηστικά items που μπορείτε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας. Εκτός από το combo με τα κοστούμια σας, μπορείτε να τα φορέσετε και ξεχωριστά με διαφορετικό styling. Εκτός από τα tailored κοστούμια ωστόσο, οι fashion experts σας προτείνουν να υιοθετήσετε το three pieces trend με κοστούμια σε loose, oversized γραμμή που αποπνέουν coolness και μπορείτε να τα φορέσετε ακόμα και με μία πιο casual προσέγγιση.

suit street style

suit street style

Editor's Picks

Γιλέκο κοστουμιού H&M

Double-breasted γιλέκο Giorgio Armani

Γιλέκο με V-neck Saint Laurent

Καρό γιλέκο Lena Hoschek

Μπεζ γιλέκο Cos

Γιλέκο Karl Lagerfeld

Μάλλινο φανελένιο γιλέκο Massimo Dutti

Κοντό σατινέ γιλέκο Zara