Πως θα φορέσετε ένα catsuit μετά τα 50 όπως η Sandra Bullock

H ηθοποιός σε μία πολύ σικ εμφάνιση που γίνεται ιδανική για festive looks.

Στην αναζήτηση των looks με τα οποία θα υποστηρίξετε τις εορταστικές σας εμφανίσεις, οι διάσημες και το στιλ τους έρχονται να χαρίσουν έμπνευση σε αφθονία. Εξάλλου, είναι αυτές που έχοντας διασχίσει χιλιόμετρα σε red carpets γνωρίζουν καλύτερα πως να πετύχουν ένα άψογο glam style. Τέτοια ήταν και η περίπτωση της Sandra Bullock, που στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας εμφανίστηκε μ' ένα catsuit. Για την ακρίβεια, ένα catsuit σε χρυσή απόχρωση, διακοσμημένο με διακριτικούς κρυστάλλους, από τη συλλογή SS '22 της Stella McCartney. Το είχε συνδυάσει με μαύρο tuxedo blazer, nude γόβες και χρυσό clutch

Διαβάστε Επίσης

Η επιλογή της Bullock να εμφανιστεί με catsuit στο κόκκινο χαλί δεν είναι καθόλου τυχαία. Ακολουθεί μία από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν AW '21-22, που ξεπήδησε μέσα από τις συλλογές κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών, όπως Prada, Tom Ford, Emilio Pucci, Salvatore Ferragamo, Christian Cowan, Mugler κ.ά., ενώ η τάση εμφανίζεται και στις συλλογές της Άνοιξης 2022, όπως αυτές των Saint Laurent, Stella McCartney και Richard Quinn. 

Sandra Bullock
Sandra Bullock

Πριν τη Bullock, είχαν προηγηθεί κι άλλες εμφανίσεις με catsuits στο κόκκινο χαλί όπως αυτή της Priyanka Chopra στα βρετανικά βραβεία μόδας, με το total floral look από τη συλλογή Richard Quinn, αυτή της Hailee Steinfeld στο ίδιο χαλί με sequin εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα από τα H&M και της Olivia Rodrigo που στην πρώτη της συμμετοχή στο Met Gala εμφανίστηκε με δαντελένιο catsuit με λεπτομέρειες από φτερά του οίκου Saint Laurent. 

The Fashion Awards 2021
Priyanka Chopra

Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld

Olivia Rodrigo
Olivia Rodrigo

To catsuit μετά τα 50

Και μπορεί κάποιες γυναίκες να διστάζουν να φορέσουν ένα ολόσωμο κολάν, όπως αποκαλούμε αλλιώς τα catsuits, γιατί πιστεύουν ότι δεν διαθέτουν τον σωματότυπο ή την ηλικία που θα μπορούσε να υποστηρίξει αυτή την επιλογή ωστόσο ο κομψός τρόπος με τον οποίο η Sandra Bullock έχει φορέσει το δικό της- με σακάκι- προσφέρει μια έξυπνη λύση για να αισθάνεται μια γυναίκα πιο άνετα. Τα catsuits, ιδίως αυτά με λαμπερή όψη, από δαντέλα ή από γυαλιστερή lycra, γίνονται η πιο σέξι πρόταση του 2022 για να επενδύσετε για ένα festive look- αν θέλετε για λίγο να εγκαταλείψετε τα αγαπημένα σας φορέματα και να τολμήσετε κάτι διαφορετικό. 

Το γεγονός, δεν, ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός διανύει την 5η δεκαετία της ζωής της, επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι η μόδα δεν έχει περιορισμούς που έχουν να κάνουν με την ηλικία. Το στιλ της Bullock, με το έξυπνο στιλιστικό τρικ του blazer, αλλά και η επιλογή ενός catsuit που αγκαλιάζει το σώμα πολύ θηλυκά χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα τολμηρό- με cutouts για παράδειγμά ή με διαφάνειες- κάνει την πρόταση ελκυστική για γυναίκες άνω των 50. 

Fashion experts όπως η Anna dello Russo ή η Renia Jaz , που ανήκουν στη ίδια ηλικία, επικροτούν τη συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή και κάνουν τις δικές τους στιλιστικές προτάσεις: η πρώτη συνδυάζοντάς το με αξεσουάρ όπως το καπέλο, η δεύτερη φορώντας το μέσα από καμπαρντίνα- η οποία παίζει τον ρόλο του coat dress.