10 χρωματιστά παλτό που θα κάνουν refresh στο χειμερινό στιλ

Plus: Συνδυάζονται πιο εύκολα από ό,τι πιστεύετε.

Η αγορά ενός νέου παλτό είναι συνήθως η πρώτη που κάνουν οι γυναίκες που επιθυμούν να υποδεχτούν τον χειμώνα, έχοντας στη διάθεση τους μία ολοκληρωμένη, capsule γκαρνταρόμπα. Το παλτό άλλωστε, εκτός από τον χρηστικό του ρόλο, δηλαδή την προστασία από τη χαμηλή θερμοκρασία, είναι εκείνο το στοιχείο που πρωταγωνιστεί σε όλα τα χειμερινά σύνολα μας. Κεντρίζει την προσοχή και πολλές φορές δίνει χαρακτήρα σε μία εμφάνιση. 

Διαβάστε Επίσης

Στον φετινό, μετά Covid-19, χειμώνα, ο κόσμος της μόδας έχει αναδείξει ως την κορυφαία τάση της μόδας το έντονο χρώμα. Με κυρίαρχο το πράσινο, αλλά και με αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το φούξια, το μπλε αλλά και τα ρομαντικά pastels να χρωματίζουν μοναδικά τις πιο μουντές ημέρες του χειμώνα, τα χρωματιστά παλτό είναι το απόλυτο must have για τη γκαρνταρόμπα σας.

Οίκοι μόδας όπως οι Bottega Veneta και Max Mara, αλλά και high street brands όπως τα Zara και Cos, δημιούργησαν παλτό στις πιο φωτεινές αποχρώσεις που αφενός θα έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεση σας και αφετέρου θα λειτουργήσουν ως refreshing πινελιά στο χειμερινό στιλ, που μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει να βασίζεται σε σκούρα χρώματα. 

Editot's Picks

Coat Joseph

Μονόπετο παλτό H&M

Coat UNTTLD

Double-Breasted Wool Coat Stella McCartney

Feather Robe Coat The Attico

Double breasted coat Cos

Παλτό oversize από μαλλί Massimo Dutti

Tailored coat Zara

Wool coat Max Mara

Teddy Bear Coat Max Mara