Xmas Gifts | 10 luxe σετ πιτζάμες για γυναίκες που αγαπούν την κομψότητα εντός σπιτιού

Το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα.

Θα συμφωνήσουμε πως η αγορά των δώρων που θα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας για τα Χριστούγεννα είναι μία άκρως διασκεδαστική διαδικασία. Τόσο η στιγμή της επιλογής τους όσο και η στιγμή που ο παραλήπτης ανοίγει το περιτύλιγμα του πακέτου μάς βάζει αμέσως σε εορταστικό κλίμα και μάς κάνει να νιώθουμε ευφορία.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη ξεκινήσει τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας και αναζητάτε το ιδανικό δώρο για τη μητέρα, την αδερφή, την καλύτερη φίλη ή ακόμα και τη συνάδερφο στο γραφείο, μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι οι πιτζάμες. Ένα σετ luxe πιτζάμες είτε σε μονοχρωμίες είτε σε εμπριμέ μοτίβα είναι το ιδανικό δώρο για τις γυναίκες που αγαπούν και επιλέγουν την κομψότητα ακόμα και όσον αφορά στο ντύσιμο του σπιτιού.

Αποχρώσεις που αποπνέουν πολυτέλεια όπως το μπεζ και το μαύρο, δυναμικά animal prints ή ρομαντικά florals, κοριτσίστικα πουά και καρό vichy μοτίβα , ρίγες και pastels. Οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι ποικίλες και όλες έχουν έναν κοινό στόχο, να κάνουν τον ύπνο αυτού που τις φοράει απολαυστικό και ...stylish. 

Editor's Picks 

Σετ σατέν πιτζάμες με γιακά Marks & Spencer

Σετ σατέν πιτζάμες Pour Les Femmes

Εμπριμέ πιτζάμες DÔEN

Σετ πιτζάμες και αξεσουάρ Desmond & Dempsey

Πιτζάμες από lurex ύφασμα Sleeper

Floral πιτζάμες Yamamay

Σατέν πιτζάμες Skin

Πιτζάμες Hanro

Πουά πιτζάμες Rixo

Σετ πιτζάμες Oliva Von Halle