10 χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες που αγαπούν το διαχρονικό στιλ

Ρούχα και αξεσουάρ που θα φορούν οι fashionistas φίλες σας για πάντα.

Με την περίοδο των εορτών να πλησιάζει κάθε ημέρα και περισσότερο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπείτε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα από το να ξεκινήσετε την αγορά των δώρων. Αυτή η περίοδος άλλωστε είναι ιδανική για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους κάτι που γνωρίζετε πως θα τους κάνει να ενθουσιαστούν. 

Όσον αφορά στις fashionistas της ζωής σας, υπάρχει μία πολύ ξεχωριστή κατηγορία που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα. Ο λόγος για τα ρούχα και τα αξεσουάρ που είναι συνώνυμο του διαχρονικού στιλ. Ένα παλτό σε μπεζ απόχρωση που παραμένει αναλλοίωτο από τις τάσεις της μόδας, ένα little black dress που είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις, μία δερμάτινη tote τσάντα που θα εκτιμήσει κάθε σύγχρονη γυναίκα, ένα πουλόβερ από κασμίρ που αγκαλιάζει σαν χάδι το σώμα είναι μερικές μόλις από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι να προσφέρετε στις φίλες σας, ρούχα και αξεσουάρ που είναι μέρος της capsule γκαρνταρόμπας και θα μπορούν να φορούν για πολλά χρόνια ακόμα. Κάπως έτσι, θα τις βοηθήσετε να εξελίξουν αλλά και να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το προσωπικό τους στιλ. 

Editor's Picks 

Midi φόρεμα Victoria Beckham

Oversized coat Isabel Marant Étoile

Πουκάμισο με βολάν από βαμβάκι και μετάξι Massimo Dutti

Ζιβάγκο από Ultrasoft Cashmere με Σκισίματα Falconeri

Δερμάτινο παντελόνι H&M

Τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή Tommy Hilfiger

Blazer Zara

Μαύρο φόρεμα Cos

Δερμάτινη τσάντα Callista Crafts

Μπεζ παλτό Max Mara