Η Self-Portrait εξαγόρασε τον οίκο Roland Mouret

Ο Roland Mouret είχε κηρύξει πτώχευση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο καιρό αφού έγινε γνωστό ότι το luxury brand Roland Mouret προχωρά σε καθεστώς πτώχευσης, ανακοινώθηκε η εξαγορά του από ένα άλλο γνωστό label, το Self-Portrait

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Business of Fashion, η SP Collection, η εταιρεία που ανήκει στον ιδρυτή του brand Self-Portrait, Han Chong, εξαγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα και τα περιουσιακά στοιχεία του Roland Mouret. Στη συμφωνία δεν συμπεριλαμβάνεται το προσωπικό και τα καταστήματα του βρετανικού οίκου, ωστόσο ο ίδιος ο Mouret θα συνεχίζει να σχεδιάζει για το ομώνυμο brand του στον ρόλο του επικεφαλής creative. 

"Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να πάω αυτό το luxury brand στην επόμενη φάση του ταξιδιού του", δήλωσε ο Han Chong, ιδρυτής και creative director του Self-Portrait. Ως κομμάτι της εταιρείας SP Collection, ο Roland Mouret θα μπορεί να αξιοποιήσει τις υποδομές και τις απαραίτητες πηγές που του παρέχει αυτή ώστε να μπορέσει να ανακάμψει. "Έχω εντυπωσιαστεί από το πάθος του Han για τον οίκο Roland Mouret και την αντίληψή του για το που μπορεί να πάει μετά", δήλωσε ο Mouret στο Business of Fashion. 

Η πρώτη συλλογή Roland Mouret υπό το νέο καθεστώς θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο του 2022. 

Διαβάστε Επίσης