Οι high fashion tote bags στις οποίες αξίζει να επενδύσετε

Οι XL τσάντες που θα κάνουν upgrade στο καθημερινό ντύσιμο.

Η συλλογή από τσάντες που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της περιλαμβάνει διάφορα σχέδια, τα οποία προορίζονται για διαφορετικές περιστάσεις. Η τσάντα για το γραφείο, τη χαλαρή βόλτα, την εκδρομή, τη βραδινή έξοδο. Ωστόσο, εάν υπάρχει ένα σχέδιο που αγαπούν και ξεχωρίζουν οι περισσότερες γυναίκες, αφού κάνει την καθημερινότητα τους πιο εύκολη και πρακτική, δίχως αμφιβολία είναι η tote τσάντα. Εκείνη δηλαδή, που χωρά όλα όσα χρειάζεστε μέσα στην ημέρα και που μπορείτε να κρατήσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης

Τις τελευταίες σεζόν μάλιστα, οι σχεδιαστές μόδας έχουν στρέψει την προσοχή τους στα δύο άκρα, όσον αφορά στις τσάντες. Δημιουργούν δηλαδή είτε micro τσάντες που δεν χωρούν σχεδόν τίποτα, αλλά είναι η επιτομή της κομψότητας, είτε τσάντες σε XL μέγεθος που κεντρίζουν την προσοχή και πρωταγωνιστούν σε μία εμφάνιση. 

Όπως δήλωσε η Cassie Smart, head του online shop Matches Fashion στο Harper's Bazaar UK, την περασμένη σεζόν, οι περισσότερες γυναίκες επέλεξαν να επενδύσουν σε μία νέα tote τσάντα, με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 35%. Σύμφωνα με τη Cassie Smart, οι γυναίκες επιλέγουν τις tote τσάντες, αφού χωρούν τα πάντα, δηλαδή από τα προσωπικά τους αντικείμενα μέχρι το laptop της εργασίας τους. Παράλληλα, τα σχέδια που έχουν δημιουργήσει σχεδιαστές και brands είναι διαχρονικά και πολύ κομψά, ώστε κάθε γυναίκα να επιλέγει τη τσάντα που της ταιριάζει. Προτιμούν μάλιστα, tote τσάντες από high fashion brands, αφού συνδυάζουν ομορφιά με υψηλή ποιότητα

Από τη διαχρονική Book tote bag του οίκου Dior μέχρι τη The Tote Bag του Marc Jacobs, ξεχωρίσαμε τις πιο κομψές designer τσάντες που αξίζει να προσθέσετε στη συλλογή σας. 

Editor's Picks

B-Army tote bag Balmain

Tote bag Karl Lagerfeld Kalogirou

Tote bag με logo Marc Jacobs

Book tote bag Dior

Δερμάτινη τσάντα Marni

Cabarock μαύρη tote τσάντα Christian Louboutin

Ophidia tote τσάντα Gucci

Canvas tote bag Chloé

Tote τσάντα Dolce & Gabbana

Δερμάτινη tote τσάντα Balenciaga