Ο οίκος Burberry επιστρέφει στα "ζωντανά" runways

Ο οίκος Burberry θα παρουσιάσει τη συλλογή του Fall 2022 στο Λονδίνο παρουσία καλεσμένων.

Επιστροφή στα παραδοσιακά runway shows για τον οίκο Burberry που ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τη συλλογή του για το Φθινόπωρο 2022 στο Λονδίνο στις 11 Μαρτίου. Το show με την παρουσία καλεσμένων στο front row έρχεται δυο χρόνια αφού ο οίκος, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Riccardo Tisci, είχε απομακρυνθεί λόγω covid-19 από τα "ζωντανά" catwalks δοκιμάζοντας διάφορες άλλες μορφές για να παρουσιάσει τις κολεξιόν του: από runways που στήθηκαν στη μέση του δάσους μέχρι ψηφιακές μεταδόσεις από τα κεντρικά του οίκου κοντά στο Westminster του Λονδίνου. 

Διαβάστε Επίσης

Ο οίκος Burberry δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την τοποθεσία διεξαγωγής του show, ωστόσο έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτό θα γίνει στο Λονδίνο. Επίσης, ο οίκος θα παρουσιάσει εκτός επίσημου προγράμματος της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, που ξεκινάει στις 18/02 και θα ολοκληρωθεί στις 22/02, αφήνοντάς την ουσιαστικά χωρίς "μεγάλο όνομα" στις συμμετοχές. Για δεκαετίες, ο Burberry ήταν από τους κορυφαίους οίκους στο πρόγραμμά της. 

Εκτός προγράμματος London Fashion Week, θα παρουσιάσει τη συλλογή του για το Φθινόπωρο 2022, και ο οίκος Alexander McQueen, ο οποίος μάλιστα θα ταξιδέψει εκτός Λονδίνου για το επόμενο show του. 

Διαβάστε Επίσης