Η νέα συλλογή γυαλιών Gucci συνδυάζει vintage αισθητική και σύγχρονο design

Οι εμπνευσμένες από ρετρό σιλουέτες συλλογές της Gucci ανακαλύπτουν εκ νέου το στιλ της δεκαετίας του 1950.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα συλλογή γυαλιών της Gucci για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2022 ακολουθεί ένα  υποβλητικό ταξίδι σε διαφορετικές εποχές και την αισθητική που τις αντιπροσωπεύει, συνδυάζοντας vintage αναμνήσεις, διαχρονική κληρονομιά και σύγχρονο design.

Οι εμπνευσμένες από ρετρό σιλουέτες συλλογές της Gucci σε γυαλιά ηλίου και οράσεως ανακαλύπτουν εκ νέου το στυλ της δεκαετίας του 1950, αποκαλύπτοντας τις διακοσμητικές μεταλλικές λεπτομέρειες και τα ντεκόρ της Gucci στους κροτάφους, ενώ τα ανδρικά μοντέλα στυλ caravan και aviator, συνδυάζουν το μέταλλο και το ντεγκραντέ acetate σε νέες εκλεπτυσμένες χρωματικές αντιθέσεις. Οι τολμηροί όγκοι δίνουν ύφος και προσωπικότητα στους σκελετούς, που χαρακτηρίζονται από διευρυμένες μετόπες και ένα συνδυασμό διακριτικών χρωμάτων.

Το παιχνιδιάρικο πνεύμα του οίκου αναδύεται και μέσα από τις frameless κατασκευές με τα γνωστά πλέον σκουλαρίκια, σε σχήμα παγωτού και καλοκαιρινά λουλούδια. Διακοσμητικά στοιχεία εμπλουτίζουν τους υπερμεγέθεις σκελετούς με χαρακτηριστικό διπλό GG, πολύτιμες αλυσίδες και μοτίβα με φινιρίσματα εμπνευσμένα από τον διαδικτυακό κόσμο.

Η νέα απόδοση των γραμμάτων Gucci ξεχωρίζει στους βραχίονες, με vintage αίσθηση και σπορ γραμμή, διακοσμημένη με τη χρυσή μακρογραφή και με τα μεταλλικά προφίλ στο μπροστινό μέρος.

*H συλλογή GUCCI διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Η νέα συλλογή γυαλιών Gucci συνδυάζει vintage αισθητική και σύγχρονο design

γυαλιά Gucci

γυαλιά Gucci