Η νέα boutique Diane Von Furstenberg στη Γλυφάδα

Ανακαλύψτε τα iconic φορέματα και τις δημιουργίες του οίκου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο φημισμένος οίκος επέστρεψε στην Ελλάδα με νέο boutique κατάστημα. H boutique βρίσκεται στην καρδιά του κεντρικότερου δρόμου της Γλυφάδας, τη Λεωφόρο Αγγέλου Μεταξά, και αντιπροσωπεύει πιστά την ταυτότητα του οίκου με τη διεθνή αναγνώριση.

Η νέα boutique Diane Von Furstenberg στη Γλυφάδα

Ο οίκος DVF πρωταγωνιστεί στις τάσεις της μόδας από το 1972. Με αφετηρία τη Νέα Υόρκη και μετέπειτα έδρα το Παρίσι, οι δημιουργίες του οίκου με την υπογραφή της Diane Von Furstenberg έχουν φορεθεί και φοριούνται από τις πιο δυναμικές γυναίκες του πλανήτη- πολιτικούς, ηθοποιούς και μονάρχες, ενώ η σχεδιάστρια έχει ανακηρυχθεί πρεσβευτής της γυναικείας ενδυνάμωσης. Τα iconic φορέματα της κολακεύουν και αναδεικνύουν την κάθε γυναίκα, όπως υποστηρίζει και η ίδια.

​​​​Diane von Furstenberg BOUTIQUE

Ο χώρος του καταστήματος εναρμονίζει πλήρως το όραμα της Von Furstenberg με τα ελληνικά στοιχεία με το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ήδη, η boutique αποτελεί talk of the town. Σ' αυτή θα βρείτε τη νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν της σχεδιάστριας, που εμπνέεται από τα ανοιξιάτικα αρώματα και τα ασύμμετρα μοτίβα με τα οποία έχει καθιερώσει την ταυτότητα της στην παγκόσμια μόδα υψηλής ραπτικής.

Diane Von Furstenberg BOUTIQUE

Διεύθυνση: Diane Von Furstenberg, Αγγέλου Μεταξά 27-29, Γλυφάδα, 166 74

Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη: 10:00 – 18:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 19:00