Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου Gucci έχει επίκεντρο τη βιωσιμότητα

Η Gucci συνεχίζει το ταξίδι της στη βιωσιμότητα με τη νέα capsule συλλογή γυαλιών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ως μέρος της συνεχούς δέσμευσης της Gucci για βιώσιμη ανάπτυξη, ο οίκος έχει επεκτείνει τον στόχο του για οικολογική καινοτομία στη νέα του συλλογή γυαλιών ηλίου. Κατασκευασμένη σε μεγάλο ποσοστό από πρώτες ύλες βιώσιμης προέλευσης, η capsule collection περιλαμβάνει δύο μοντέλα γυαλιών ηλίου, που οι σκελετοί  τους περιέχουν έως και 68% βιώσιμης προέλευσης πάστα και φακούς από ορυκτό γυαλί.

Σχεδιασμένοι με έντονα περιγράμματα και στρογγυλεμένες άκρες, οι εμβληματικοί τετράγωνοι σκελετοί της Gucci προτείνονται στις κλασικές αποχρώσεις του μαύρου και της ταρταρούγα Havana, με κομψό φινίρισμα σαν φίλντισι, το οποίο κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά σε αυτό το συγκεκριμένο είδος πάστας. 
Και τα δύο μοντέλα είναι διακοσμημένα με τα χαρακτηριστικά ντεκόρ του οίκου, ενώ το λογότυπο Gucci, γραμμένο στους βραχίονες, αποτελεί το έμβλημα της διακριτικής ισορροπίας μεταξύ διαχρονικής κομψότητας και σχεδιασμού αιχμής.

*H συλλογή GUCCI SS22 διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.