Το Gucci GG canvas γίνεται μπλε | Η εκπληκτική καμπάνια για τη νέα χρωματική εκδοχή

To iconic υλικό του οίκου Gucci επαναστυστήνεται μέσα από ένα μοναδικό χρωματικό συνδυασμό.

Μπλε και μπεζ, αυτά είναι τα δυο χρώματα που ανάλαβαν να ανανεώσουν το iconic GG canvas που συνοδεύει διαχρονικά πολλά κομμάτια του οίκου Gucci. Με αφορμή την κυκλοφορία της Gucci Love Parade, τα νέα canvas fashion items του οίκου "ντύνονται" στα μπλε, ενώ ο θρυλικός καμβάς Gucci επιστρέφει για μία ακόμα κολεξιόν προτάσσοντας τόσο την ανθεκτικότητά του και το στιλ που προσφέρει όσο και το χαμηλό περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. 

Το Gucci GG canvas γίνεται μπλε | Η εκπληκτική καμπάνια για τη νέα χρωματική εκδοχή

Με γνώμονα τα αρχεία του οίκου, τα νέα GG canvas προϊόντα απευθύνονται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες, κι εστιάζουν στην κατηγορία "δερμάτινα είδη" και "είδη ταξιδιού". Βεβαίως, αυτή η επιλογή αποτίνει φόρο τιμής στην κληρονομία Gucci, αφού ο ιδρυτής του, Guccio Gucci, εργάστηκε μεταφέροντας βαλίτσες στο Savoy Hotel του Λονδίνου. Με έμπνευση από τις βαλίτσες της βρετανικής αριστοκρατίας, τα είδη ταξιδιού έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι των συλλογών Gucci από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του οίκου και μέχρι σήμερα διατηρούν σταθερά το μερίδιό τους στην ιστορία του. Ειδικά, η συλλογή Love Parade φιλοξενεί μια ποικιλία από υλικά και πρακτικές τσάντες και αποσκευές, όπως βαλίτσες με ροδάκια και σακβουαγιάζ. 

GG canvas blue

GG canvas in blue 

To GG canvas σε μπλε αναβιώνει μέσα από μία εντυπωσιακή καμπάνια, η οποία εστιάζει ολοκληρωτικά στο μοτίβο. Φωτογραφικά στιγμιότυπα και videos αποτυπώνουν έναν κόσμο που καλύπτεται με το GG μονόγραμμα. Από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, τα πάντα μέσα στο ντεκόρ είναι ντυμένα με το signature μοτίβο. Τα Gucci κομμάτια μπλέκονται με το φόντο, το οποίο καθορίζεται από το μπλε δερμάτινο τελείωμα και το τρίχρωμο (μπλε-κόκκινο-μπλε) λουρί. 

GG Canvas blue

GG Canvas blue

GG Canvas blue

Η GG canvas συλλογή σε μπλε

Το μπλε GG μονόγραμμα εμφανίζεται πάνω σε τσάντες χειρός και βαλίτσες, και έρχεται ως μία εναλλακτική στον συνδυασμό μαύρο και μπεζ που πρωτοεμφανίστηκε στα προϊόντα canvas το 1969. Η νέα χρωματική ποικιλία που αντλεί τις ρίζες της από τις συλλογές των '70s, περιορίζεται σε μία επιλογή από σιλουέτες της σειράς Ophidia, οι οποίες αναβιώνουν με μια μοντέρνα ματιά: μία βαλίτσα- τρόλεϊ σε διάφορα μεγέθη, ένα σακβουαγιάζ, μία θήκη ενδυμάτων, δύο διαφορετικά σακίδια ώμου, μία hobo τσάντα, μία τσάντα ώμου και ένα τσαντάκι μέσης. Επιπλέον, μία tote τσάντα σε διαφορετικά μεγέθη, ένας χαρτοφύλακας και μία messenger bags συμπεριλαμβάνονται στη συλλογή GG canvas σε μπλε. 

GG CANVAS BLUE

Η νέα παλέτα μπλε-μπεζ, όμως, προσφέρεται και σε μία επιλογή κλασικών γυναικείων σχεδίων, όπως η Jackie 1961, η Gucci Horsebit 1955 και η Dionysus, ενώ μικρά δερμάτινα είδη όπως πορτοφόλια, πορτοφόλια για κέρματα, θήκες για κάρτες και μπρελόκ επίσης προσφέρονται ως επιλογή. 

GG Canvas blue

Τέλος, το νέο color combo μπλε - μπεζ απαντάται και σε διάφορα στιλ παπουτσιών, από τα πιο "επίσημα" ως τα casual. Slide σανδάλια, slippers, slingback γόβες, τα Gucci Jordaan loafers, τα GG Rython sneakers, όλα τα ζευγάρια έρχονται στην εκδοχή GG canvas σε μπλε, όπως και οι ζώνες GG Marmont και διάφορα καπέλα. 

GG Canvas blue
GG CANVAS BLUE