Spring in the City | Η νέα συλλογή της Louis Vuitton είναι ένα κάλεσμα σε ανοιξιάτικες αποδράσεις

Τα κομμάτια που θα σας εξασφαλίσουν chic & urban styles τις μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Με έμπνευση από την εποχή της Άνοιξης στην Καλιφόρνια, ο οίκος Louis Vuitton μας συστήνει τη νέα του collection για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 με τίτλο "Spring in the City". Η συλλογή περιλαμβάνει όλα εκείνα τα κομμάτια που θα εξυπηρετήσουν τα chic & urban styles των τελευταίων ημερών της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού που έπεται, είτε αυτά αφορούν τις εμφανίσεις στην πόλη είτε αυτές των αποδράσεων στην παραλία ή την εξοχή. 

Spring in the City | Η νέα συλλογή της Louis Vuitton είναι ένα κάλεσμα σε ανοιξιάτικες αποδράσεις

Στα νέα κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνονται τα Monogram-printed silk και Damier Graphite- printed denim, σε μία χρωματική παλέτα που εμπνέεται από τα χρώματα των ανοιξιάτικων ηλιοβασιλεμάτων. Η συλλογή ολοκληρώνεται ιδανικά από τα Monogram Flower Louisette σκουλαρίκια

Louis Vuitton Summer 2022

Με γνώμονα την ελευθερία και την άνεση, τα εμβληματικά σχέδια της Louis Vuitton επιστρέφουν αποπνέοντας ηλιόλουστη Καλιφορνέζικη λάμψη. Iconic κομμάτια όπως οι τσάντες Papillon, Petit Sac Plat και Onthego ξεχωρίζουν καθώς έρχονται ανανεωμένες μ' ένα γυαλιστερό 3D εφέ. Τα σχέδια "ντύνονται" σε αποχρώσεις όπως το ζεστό μπεζ, το powder pink και το blush, χρώματα άμεσα συνυφασμένα με μια μέρα διασκέδασης στην παραλία. 

Louis Vuitton Summer 2022

Με έμπνευση από τις ερήμους και τους κατάφυτους κήπους, τα t-shirts αποκτούν μοτίβα από φοίνικες και συνδυάζονται με τα ψηλόμεσα cargo παντελόνια και τα safari σορτς της συλλογής, ενώ υφές όπως το raffia και το ανάγλυφο δέρμα αποτελούν ένα νεύμα στη χαλαρή διάθεση. Σαν δεύτερο δέρμα, το ulta- lightweight gradient nylon jacket συμπληρώνει τις σιλουέτες που προσφέρονται για τα looks της παραλίας και τους τόνους της άμμου, που τη χαρακτηρίζουν.

Louis Vuitton Summer 2022

Τα σχέδια της "Spring in the City", με τις ντελικάτες αλλά ταυτόχρονα γλαφυρές και ζωντανές από χρώματα γραμμές, προοιωνίζουν μία άνοιξη που ακτινοβολεί. Φωτεινή, urban και καλοκαιρινή, η συλλογή της Louis Vuitton είναι ένα κάλεσμα σε ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποδράσεις που ξεχειλίζει από ασυναγώνιστο στιλ

Louis Vuitton Summer 2022