Τα πολλά πρόσωπα της Bella Hadid στη νέα καμπάνια της Swarovski

Η πολύχρωμη, λαμπερή και Y2K- inspired καμπάνια με πρωταγωνίστρια το κορυφαιο supermodel της εποχής.

Η Bella Hadid είναι το πρόσωπο στη νέα καμπάνιας Swarovski. Η είδηση συνοδεύεται από τις φωτογραφίες τη καμπάνιας, οι οποίες είναι ένα από τα πιο μοντέρνα, ποπ και φωτεινά πράγματα που κυκλοφορήσαν τελευταία. Βεβαίως, το διάσημο supermodel δεν επιλέχθηκε τυχαία από τη δημιουργική διευθύντρια του οίκου, μία γυναίκα που ξεχωρίζει για τη σύγχρονα κομψή αισθητική, τη Giovanna Engelbert: εκπροσωπεί μοναδικά τη γενιά της και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ελίσσεται και μεταμορφώνεται στιλιστικά, αψηφώντας και επαναπροσδιορίζοντας διαρκώς του κλασικούς ενδυματολογικούς κώδικες. 

Η ιδέα πίσω από τη fun καμπάνια, με τα έντονα, ζωντανά χρώματα, τις αναφορές στο Y2K στιλ και φυσικά τη λάμψη από τα κοσμήματα Swarovski, ανήκει στην Engelbert και την υλοποίηση ανέλαβε το δίδυμο των κορυφαίων φωτογράφων Mert Alas και Marcus Piggot. Σ' αυτή αποτυπώνονται τα 6 διαφορετικά πρόσωπα της Hadid, που συμβαδίζουν με τις διαφορετικές συλλογές της Swarovski, ενώ τα διαφορετικά πορτραίτα, και η μεταμόρφωση της Hadid σε κάθε ένα από αυτά, αντικατοπτρίζουν την πολύπλευρη φύση του κρυστάλλου. Η μεταμορφωτική κι ευέλικτη φύση των κρυστάλλων, εξάλλου, συνάδει με τη ρευστότητα και την ελευθερία στο πνεύμα της γενιά που εκπροσωπεί η Bella και συμβαδίζει με διαφορετικές εκφράσεις του στιλ. 

Διαβάστε Επίσης

Η εποχή της Giovanna Engelbert, που ξεκίνησε τον Μάιο του 2020, σηματοδότησε το πέρασμα της μάρκας στη νέα εποχή, μέσα από τον εκμοντερνισμό της εικόνας του και της φιλοσοφία, η οποία βασίζεται πια περισσότερο στη λογική της ανέμελης λάμψης που συνοδεύει εμφανίσεις day-to-night και απευθύνεται σε κάθε γενιά. Η νέα καμπάνια έρχεται να ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο αυτή τη λογική, όπου οι κρύσταλλοι προορίζονται για ένα καθημερινό εργαλείο αυτοέκφρασης και φέρνει κοντά την ανεπίσημη, αβίαστη διάθεση της νέας γενιάς με τα τολμηρά κοσμήματα από κρυστάλλους Swarovski. 

Τα 6 χρώματα, τα 6 πρόσωπα

Τα έξι πρόσωπα- πορτραίτα της Bella Hadid στην καμπάνια αντιπροσωπεύουν τα έξι χρώματα των κρυστάλλινων κοσμημάτων. Συμβολίζοντας ένα παράθυρο στον κόσμο της Swarovski, κάθε πορτραίτο πλαισιώνεται από ένα χρωματιστό κρυστάλλινο άνοιγμα, κομμένο στο οκταγωνικό σχήμα της σειράς Millenia, ενώ κάθε χρωματικό θέμα που επιλέχθηκε για κάθε ένα από αυτά, αντλεί έμπνευση από τις εσωτερικές αποχρώσεις του κρυστάλλου και αξιοποιείται ώστε να αντανακλά μια διαφορετική πτυχή της προσωπικότητας και της εμφάνισης του μοντέλου. Οι εικόνες της καμπάνιας έρχονται επίσης να τιμήσουν τις διαφορετικές πτυχές του κρυστάλλου Swarovski, τους χρωματικούς κώδικες και τις συλλογές του brand. 

BELLA HADID SWAROVSKI

Κίτρινο: H sporty Bella αναδεικνύει αναζωογονητικές, γεμάτες ενέργεια ιδιότητες του κίτρινου χρώματος, σε μια αισιόδοξη στιλιστική πρόταση με επίκεντρο τους κρυστάλλους πλήρους κοπής της σειράς Lucent που ακτινοβολούν καθαρό ηλιακό φως. Τα τολμηρά, χαρούμενα κομμάτια τιμούν το χρώμα στην πιο ζωντανή του εκδοχή. Στη φωτογραφία, η Bella φοράει το κολιέ Gema, το σετ κλιπ αυτιών Numina, το σκουλαρίκι Matrix και το κολιέ Millenia.

BELLA HADID SWAROVSKI

Ροζ: Η sweet Bella αποτυπώνει τους κοριτσίστικους κώδικες του ροζ με δυναμικές προεκτάσεις που αντανακλούν τη γλυκιά αλλά και ισχυρή επίδραση του χρώματος. Ως αντιστάθμισμα στην αυθάδη έκφρασή της, η Hadid φοράει κρίκους Lucent κατασκευασμένους σε τολμηρούς δακτυλίους από οκταγωνικούς κρυστάλλους -σχεδιασμένους ως βασικό στοιχείο μιας σύγχρονης γκαρνταρόμπας, μανσέτες αυτιών Lucent και βραχιόλια Lucent με μισοκομμένο σχήμα, μαζί με τα κολιέ Millenia και Ortyx, και ένα σκουλαρίκι Orbita.

BELLA HADID SWAROVSKI

Πράσινο: Η cool Bella ενσαρκώνει μια χαλαρή προσέγγιση στα κρυστάλλινα κοσμήματα σε μια γλώσσα styling εμπνευσμένη από τις φυσικές και ανέμελες ιδιότητες του πράσινου χρώματος. Συμβολίζοντας την ανάπτυξη και τημ εξέλιξη, το πράσινο ενσαρκώνει τις αξίες της νέας γενιάς. Σε συνδυασμό με ένα cropped hoodie, τα πράσινα κολιέ και βραχιόλια Millenia αναβιώνουν το ύφος των πολυεπίπεδων αλυσίδων. Εδώ, δύο περιδέραια Millenia ενώνονται για να δημιουργήσουν μια μακρύτερη αλυσίδα που πέφτει, αναδεικνύοντας την ευελιξία του σχεδίου. Συμπληρώνονται από σκουλαρίκια Gema, βραχιόλι Lucent και σκουλαρίκια Millenia με κλιπ.

BELLA HADID SWAROVSKI

Μπλε: Η bohemian Bella αγκαλιάζει τα γαλήνια και καταπραϋντικά αποτελέσματα του μπλε σε μια χαλαρή, ανέμελη προβολή στο styling. Αβίαστα κομψή, αναμειγνύει ελεύθερα τους ενδυματολογικούς κώδικες και προσθέτει τις δικές της χαλαρές πινελιές γοητείας. Στην Bella Hadid βλέπουμε μια προσέγγιση που απεικονίζεται σε στοίβες από το αιώνια ευέλικτο βραχιόλι Millenia, το οποίο φοριέται με το αντίστοιχο κολιέ, τους κρίκους Lucent και τα δαχτυλίδια Lucent.

Μεταλλικό: Η sunshine Bella εκφράζει τη χαρούμενη λάμψη που βρίσκεται στην καρδιά της Swarovski μέσα από την δεξιοτεχνική επίδραση των μεταλλικών στοιχείων και των πετρών pavé. Η εικόνα αποτυπώνει την εκθαμβωτική και σαγηνευτική διάθεση που υπάρχει στις διακοπές όπου το λαμπερό φως του ήλιου βρίσκεται στο επίκεντρο της συγχώνευσης του μετάλλου της σειράς Dextera με το pavé πετράδι κοπώς ακριβείας. Επιπλέον, η Bella Hadid φοράει ανάλαφρες καλοκαιρινές στρώσεις Millenia - κολιέ και βραχιόλι, ένα βραχιόλι Dextera και δαχτυλίδια Numina.

Διάφανα λευκό: Η glam Bella ενσαρκώνει την ομορφιά της υψηλής αισθητικής σε μία τολμηρή νέα εποχή, όπου η λάμψη αποτελεί μια χαρούμενη κατάσταση του νου. Ως εξέλιξη της κλασικής γλώσσας των κοσμημάτων από διάφανο κρύσταλλο, που είναι τόσο συνδεδεμένη με την ιδέα της αίγλης της παλιάς εποχής, η Bella Hadid απεικονίζει μια γεμάτη αυτοπεποίθηση προσέγγιση στο ντύσιμο για κάθε περίσταση, που ενσαρκώνεται από το κομψό κολιέ και το τσόκερ της σειράς Harmonia