Το brand Kióhne αιχμαλωτίζει την ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού

Το brand Kióhne αποτελεί τη νέα άφιξη στις ready-to-wear συλλογές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία νέα ελπιδοφόρα άφιξη στην ελληνική αγορά μόδας αποτελεί το λανσάρισμα του brand Kióhne, το οποίο έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη "για νεανικό και προσιτό urban resort wear, το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, από την παραλία στους δρόμους της πόλης, σε κάθε περίσταση, κάθε στιγμή του χρόνου". Το ελληνικό καλοκαίρι και τα ελληνικά τοπία βρίσκονται στην καρδιά της έμπνευσης του νέου ελληνικού brand υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που έχει επίκεντρο το resort wear.

Το brand Kióhne αιχμαλωτίζει την ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού

Η πρώτη συλλογή που παρουσιάζει το Kióhne, αυτή για τη σεζόν SS'22, επικεντρώνεται στο σύγχρονο design και τη βιωσιμότητα, δημιουργώντας τα ιδανικά μαγιό για το καλοκαίρι- πάντα με απόλυτη έμφαση στη ποιότητα υλικών αλλά και την κατασκευή. Οι αναφορές στις αντιθέσεις αποτελούν μέρος της σχεδιαστικής ταυτότητας του brand Kióhne στο σύνολο της. Η μορφολογία και η σαγηνευτική ενέργεια της φύσης συνυπάρχει με το αστικό περιβάλλον και την έντονη πολυφωνία του. Στο πλαίσιο αυτό γεννιέται η μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση της συλλογής SS22 με σεβασμό στην αισθητική, τη φύση και την αρχιτεκτονική.

brand Kióhne

Τη συλλογή ολοκληρώνουν αρμονικά οι all day τσάντες, τα άνετα σανδάλια και τα χειροποίητα κοσμήματα που αποτυπώνουν το λογότυπο του brand Kióhne για ένα κομψό και ταυτόχρονα stylish look στη παραλία-και όχι μόνο! H Kióhne αντιπροσωπεύει την ουσία του καλοκαιριού που εκφράζεται με αρχιτεκτονική γεωμετρία, με τη νέα συλλογή να αποτελεί την ιδανική πρόταση για τo φετινό καλοκαίρι.

brand Kióhne

Στο event για την παρουσίαση της συλλογής, οι καλεσμένοι, εκπρόσωποι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, celebrities και influencers βρέθηκαν στο rooftop του ξενοδοχείου The Modernist και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο brand με θέα την Αθήνα, το αστικό περιβάλλον της, την Ακρόπολη αλλά και τη θάλασσα.

Αμέλια Θεοδωροπούλου- Λύδια Βουσβούνη
H Αμέλια Θεοδωροπούλου και η Λύδια Βουσβούνη ιδρύτριες του brand

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή στο www.kiohne.com