Το νέο Loewe Store στη Μύκονο

Ο οίκος Loewe και η οικογένεια Λιακωτίτη εγκαινιάζουν το νέο κατάστημα στο νησί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στο Nammos Village, σε ένα τροπικό σκηνικό δίπλα στα luxury καταστήματα άλλων κορυφαίων οίκων μόδας, ο ισπανικός οίκος Loewe και η οικογένεια Λιακωτίτη (Simple Caracters, Simple Gallery και Off White) δημιούργησαν ένα pop-up store γεμάτο με τις πολυπόθητες καλοκαιρινές δημιουργίες του brand.

Το νέο Loewe Store στη Μύκονο
Loewe Store Μύκονο

Η πολυτελής Loewe boutique αναμένεται να γίνει ο must-been fashion προορισμός στο κυκλαδίτικο νησί της Μυκόνου. Άλλωστε, ο οίκος Loewe, του οποίου τη δημιουργική διεύθυνση υπογράφει ο ταλαντούχος σχεδιαστής JW Anderson, αποτελεί ένα από τα πιο hot fashion brands αυτής της περιόδου.

Loewe Store Μύκονο
loewe
Loewe Store Μύκονο

Η νέα συλλογή του οίκου Paula’s Ibiza SS'22 εμπνέεται από το νησί της Ίμπιζα και φέρνει στη μόδα μια νέα έκρηξη μεσογειακών χρωμάτων, ελευθερίας και έκφρασης. Δροσερά υφάσματα σε ζωηρές αποχρώσεις, έντονα prints, παγιέτες, cutouts, δημιουργίες που μπορούν να φορεθούν day-to-night και παιχνιδιάρικα αξεσουάρ, από εσπαντρίγιες, bucket hats, μικρές tote, γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και charms, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν στη νέα καλοκαιρινή συλλογή με την υπογραφή Loewe.

Loewe Store Μύκονο

Loewe Store Μύκονο

Loewe store Mykonos: Nammos Village (Κτίριο 7), Παραλία Ψαρού, Μύκονος 846 00. Τηλ: +30 22890 25831