10 κομψές τσάντες για το φθινόπωρο που θα αντικαταστήσουν τις ψάθινες

Τσάντες που θα ομορφύνουν κάθε φθινοπωρινό σύνολο.

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που συνδέεται άμεσα με την ανανέωση. Η εν λόγω διάθεση μάλιστα αφορά και τις στιλιστικές επιλογές μας. Οι οίκοι μόδας έχουν παρουσιάσει τις προτάσεις τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23 και οι νέες συλλογές είναι εκεί για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας. Ωστόσο, εκτός από τα ρούχα, ένας εύκολος τρόπος για να φέρετε έναν αέρα ανανέωσης στην εμφάνισή σας είναι τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα οι τσάντες.

Διαβάστε Επίσης

Το διαχρονικά αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών και οι τάσεις που το αφορούν φέτος το φθινόπωρο εγγυώνται πως κάθε γυναίκα, ακόμα και η πιο απαιτητική, πρόκειται να ανακαλύψει τα σχέδια που ταιριάζουν με την αισθητική και τις ανάγκες της.

Οι οίκοι Versace, Chanel,Proenza Schouler, Chloé, Ulla Johnson και Altuzarra προτείνουν τις compilation τσάντες, δηλαδή εκείνες που φοριούνται ανά δύο μαζί, ενώ τα slouchy clutches όπως μας τα σύστησε πριν χρόνια ο οίκος Bottega Veneta συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι slouchy hobo bags που πρωταγωνίστησαν στις συλλογές των οίκων Louis Vuitton, Bottega Veneta, Loewe και Givenchy, οι οποίες είναι ευρύχωρες και πρακτικές για την καθημερινότητα. Οι τσάντες σε γεωμετρικό σχήμα και οι τσάντες με fleece υφή, οι διαχρονικές boxy τσάντες και οι εξαιρετικά πρακτικές totes πρόκειται να μας απασχολήσουν το φθινόπωρο του 2022.

Δημιουργώντας λοιπόν τη λίστα με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θέλετε να προσθέσετε στη συλλογή σας, οι τσάντες αξίζει να βρίσκονται σε μία από τις πρώτες θέσεις. Οι νέες συλλογές των brands μάλιστα περιλαμβάνουν ήδη τις τάσεις της σεζόν, αλλά και κάποιες διαχρονικές επιλογές ώστε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας σχέδια.

Editor's Picks

Tote bag Karl Lagerfeld

Bucket bag Prada

Cassette bag Bottega Veneta

Τσάντα ώμου Saint Laurent

Τσάντα Callista Crafts

Crocodile-print Bucket bag Max Mara

Τσάντα χειρός από ανακυκλωμένο δέρμα Calvin Klein

Τσάντα Michael Kors Kalogirou

Τσάντα ώμου Longchamp digalakis.com

Saddle τσάντα χιαστί Tommy Hilfiger