Η εμφάνιση της Marie Chantal ως νονά στη βάφτιση του γιου της Μαίρης Κατράντζου

Το Mary Katrantzou φόρεμα που επέλεξε η Marie Chantal.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχοντας στο πλευρό τους μέλη από το στενό οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, η Μαίρη Κατράντζου και ο Μάριος Πολίτης βάφτισαν τον γιο τους στις Σπέτσες. Στο ίδιο νησί του Αργοσαρωνικού είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου έναν χρόνο πριν. Ο γιος τους πήρε το όνομα Μιχαήλ και πνευματικοί γονείς του είναι ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του, Marie Chantal, η Ευγενία Νιάρχου και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Sabine Getty. Οι τρεις νονές αλλά και αρκετές από τις καλεσμένες της βάφτισης επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας με τη Marie Chantal να ξεχωρίζει με την εμφάνισή της.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ φόρεσε ένα μακρύ φόρεμα σε baby pink απόχρωση και σατινέ υφή, το οποίο είχε ημιδιαφανή μανίκια και εντυπωσιακά κεντήματα στο επάνω μέρος, που είναι χαρακτηριστικό των δημιουργιών της Μαίρης Κατράντζου. Η Marie Chantal ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με χρυσά σκουλαρίκια και βραχιόλια minimal αισθητικής.

Η εμφάνιση της Marie-Chantal στη βάφτιση

Το look στον γάμο του Φίλιππου Γλίξμπουργκ

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Marie Chantal επιλέγει να φορέσει δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας για κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Η σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ είχε δείξει την εμπιστοσύνη της στη Μαίρη Κατράτζου για την εμφάνιση που πραγματοποίησε στον γάμο του Φίλιππου Γλίξμπουργκ με τη Nina Flohr που πραγματοποιήθηκε πριν μερικούς μήνες στη Μητρόπολη των Αθηνών. Τότε, η Marie Chantal είχε φορέσει ένα maxi φόρεμα σε off white απόχρωση, το οποίο στη λαιμόκοψη ήταν διακοσμημένο με πέτρες και μαργαριτάρια.

Διαβάστε Επίσης