H πανηγυρική επιστροφή της Linda Evangelista στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Το σούπερμοντελ συμμετείχε στο σόου του ιταλικού οίκου Fendi εντυπωσιάζοντας με το λουκ, την αύρα και τη γοητεία της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ιδαίτερη, εξωπραγματική σχεδόν ομορφιά της Linda Evangelista την είχε καθιερώσει ως ένα από τα supermodels της δεκαετίας του ΄90, με το πρόσωπο της να φιγουράρει στις καμπάνιες των μεγαλύτερων οίκων μόδας και των σπουδαιότερων περιοδικών.

Και βέβαια ξέρει καλά να ποζάρει και να καθηλώνει στην πασαρέλα.

H πανηγυρική επιστροφή της Linda Evangelista στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Έτσι τώρα το μοντέλο από τον Καναδά, στα 57 της χρόνια και ντυμένη με μια τουαλέτα στο χρώμα- κατατεθέν του οίκου Tiffany, ο οποίος συνεργάστηκε στη συγκεκριμένη κολεξιόν και το event με τον οίκο Fendi, υπήρξε αναμφισβήτητα η μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Αυτή και η τσάντα Baguette βέβαια, που είχε την τιμητική της στην κολεξιόν, καθώς φέτος συμπληρώνει τα 25 χρόνια "ζωής". Μία εκδοχή της κρατούσε ασφαλώς και η Linda Evangelista στην εμφάνισή της.

Baguette, Fendi
Baguette, Fendi
Το μοντέλο είχε ανακοινώσει πως θα συμμετέχει στο σόου από τον Ιούλιο με ανάρτησή της στο Instagram.
Linda Evangelista, Fendi
Οι περιπέτειές της φαίνεται να οδεύουν προς το τέλος τους. Η Linda Evangelista αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της καθώς είχε επιλέξει μια εναλλακτική μέθοδο λιποαναρρόφησης, που τελικά όμως οδήγησε στο αντίθετο αποτέλεσμα. Το μοντέλο είχε μηνύσει την εταιρία CoolSculpting με 50 εκ. δολάρια για τη ζημιά που υπέστη, αλλά όπως δήλωσε οδηγήθηκαν σε συμβιβασμό.

"Είμαι ευχαριστημένη που λύθηκε το ζήτημα με την CoolSculpting" έγραψε στο Instagram και "Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου με τους φίλους και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη να αφήσω πίσω μου αυτό το θέμα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την υποστήριξη που έχω λάβει απ’ όσους με προσέγγισαν".